|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתונים:
81 ק"ג 12 אחוז שומן 10:00 100 גרם בננה 30 גרם דייסבית סקופ של אבקת חלבון(32 גרם) 13:00 60 גרם פסטה מחיטה מלאה 20 גרם חמאת בוטנים 250 גרם לבן של ביצה 2 כדורי אומגה 3 14:30 אימון 16:00 40 גרם סוכר ענבים סקופ אבקה(32 גרם) 17:30 50 גרם פריכיות אורז 115 גרם חזה עוף לפני בישול 21:00 50 גרם פריכיות אורז 115 גרם חזה עוף לפני בישול 15 גרם פקאן 2 כדורי אומגה 3 24:00 60 גרם פסטה מחיטה מלאה 20 גרם פקאן 300 גרם לבן של ביצה 2 כדורי אומגה 3 סה"כ 2231 קלוריות 253 פחממות(45.3%) 190 גרם חלבון(34.1%) 51 גרם שומן(20.6%) תוכנית אימונים (fbw) חזה: -לחיצת חזה במוט 2x5-6 \2.5 -לחיצת חזה עם דאמבלים בשיפוע של 60 מעלות 2x8-12 \1-1.5 גב: -חתירה ב-טי-באר 2x5-6 \2.5 -פולי עליון צר 2x8-12 \1-1.5 כתפיים: - הרחקת זרועות לצדדים 3x8-12 \1-1.5 יד אחורית: -פשיטת מרפקים עם מוט 2x8-12 \1-1.5 יד קדמית: -כפיפות מרפקים עם מוט ישר 2x8-12 \1-1.5 רגליים: -פשיטת ברכיים-3x8-12 \1-1.5 -כפיפת ברכיים ברכיים 3x8-12 \1-1.5 בטן: -כפיפות בטן בשיפוע שלילי 3x12 \1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 60 גרם פסטה
מה זה יוצא לך 2 שרוכים כאלה של נודלס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אתה בוכה על 2200 בחיטוב עשיתי חיטוב עם 1450 בלי ירקות עם ירקות יצא סביבות ה1700 ואללה רעב הייתי חצי שעה לפני הארוחות ככה
עכשיו על הזיין מסה עד שנה הבאה :] (לא שסיימתי חיטוב פשוט אין מה לחטב יותר זה נהייה מכוער אין מסת שריר צריך לשדרג תמערכת..) לדעתי חמאת בוטנים בחיטוב אם אתה לא נמשך לזה כמו עכבר לגבינה כמוני יעני אם אתה עומד במינונים היומיים שלך אז זה סבבה , כי בד"כ לוקחים כפית אחת וזה לא נגמר.. מה זה חמאת פקאן :|? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() טעים?
אני אקנה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() למה 6 כדורי אומגה 3 ממולץ לצרוך 2-4 ביום ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חמאת בטונים חמאת בוטנים...
אני מתחיל בכפית אחת זה ניגמר ב50 גרם,טוב זה לא קורה הרבה אני תמיד בשליטה בדברים האלה.. אבל בקניה האחרונה אמרתי נגוון במקור שומן בימקום חלבה נילך על חמאת בוטנים,וואלה לא הצטערתי! ![]() לגביי התפריט,12 אחוז שומן על 81 קילו זה ממש לא גרוע,משמע מצבך בסדר גמור ותפריט כזה דיי אמור לעבוד (אני לא מכיר את הגוף שלך אז אני משאר,שום דבר לא בטוח) עם הזמן תיראה איך הגוף מגיב כמה הוא יורד,תימדוד הקפים וכו'... אני רואה גם שאתה נימנע ממוצרי חלב,יש סיבה מיוחדת? זה יכול לתת לך קצת גיוון וטעם מלבניי הביצה האנמים ![]() תפריט טוב! בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב...
יש לך חיים קלים 2000+ קלוריות ![]() משה איכזבת אותי ככה אתה פורש?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל החיים חיטוב חאלס נשבר הזיין 12% מספיק גם ככה אין מסת שריר אני אחטב ל10 ומה יצא? ערגולית עם עצמות :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף אגוזי מלך כי הם מכילים חומצות שומן בריאות יותר
ואללה לא עשית מסה עדיין... לא נורא, שיהיה בהצלחה אחי ולך על עליה נקייה למי יש כוח להוריד את כל השומן אחר כך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שומן בא שומן הולך , אני לא מפחד משומן הייתי 33% שומן שום דבר כבר לא מפחיד אותי אני והשומן חברים טובים לפעמים פוגשים אחד את השני ![]() אין דבר כזה עליה נקייה יש דבר כזה מסה של פחדנים אני קורא לזה , או שאתה עולה במסה או שאתה לא עולה בכלל. אישית אני מעדיף לעשות עלייה של חצי שנה - 10 חודש או עד 17-20% ואז לדפוק אותה בחיטוב עצבני , אני מקווה שיהיה בסדר ![]() בקשר לפקאן , אגוז מלך הוא האגוז הכי איכותי שיש מכולם , פקאן ושקד באים אחריו (אגוז מלך לא סתם קראו לו מלך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אורייי עשה טובה אחי תמשיך לעזור לי בפורום אימונים עם התוכניתשהכנתיי
אני רוצה להתחיל להתאמן ואני רוצה לסגור את העניין של התוכנית עוד 2-3 הודעות אנחנו סוגרים ת'עניין... זה כבר עבר לעמוד השני:s |
![]() |
![]() |