|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן מחייב אותי לעשות ארובי חצי שעה.(יש תמונה)
אני לא ממש רוצה אבל בכל זאת. האם אפשר קודם לעשות תרגילי אנ אירובי יעני מסאת שריר ואחרי 10 דקות מנוחה לעשות חצי שעה אירובי? כי המאמן מחייב אותי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מי שואל אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מזה מחייב אותך?! מיהו בכלל??
תעשה לעצמך טובה ותחליף מכון כושר אתה יכול לשלב אירובי עם אתה רוצה. לפי דעתי, במאסה עדיף להפריד בינהם ולא לעשות באותו יום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן מחייב אותך ?
תגיד לי המאמן הוא אבא שלך במקרה ? מחר המאמן יחייב אותך להתאמן רק אצלו ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודרך אגב אני לא פראיר של אף אחד אם הוא יכריח אותי אני יעזוב את החדר כושר שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, בקשר למחייב לא מחייב אתה לא באמת צריך להקשיב לו.. ככה זה פשוט במכונים האלה.
בקשר לאירובי, אירובי זה מאוד חשוב וזה בכלל לא משנה אם אתה בעליה במסה או בחיטוב. מומלץ לעשות 3 פעמים בשבוע 20-25 דקות על ההליכון/אופניים. אל תדאג, זה לא יפגע לך במסת השריר. בהצלחה בהמשך הדרך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה כן משנה מתי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה 10-15 דקות אחרי אימון האנ-אירובי שלך, תן לגוף לנוח טיפה ואז תעלה על ההליכון.
עדיף לעשות אחרי האימון אנ-אירובי כדי שלגוף יהיה את כל הכוח והאנרגיה למהלך האימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תשלב את האירובי עם מסאת השריר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא.. באימון אירובי אתה "שרוף" יותר פחמימות מאשר "שריר".
זה חלק מהעליה "במסה נקיה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אתה לא צריך שום אירובי.
תגיד למאמן שלך שיחפש מי שיזיין אותו, הוא פשוט אידיוט. 90 אחוז ממאמני הכושר אין להם מושג בשיט, אני לא מבין איך הוא ראה אותך במצבך והמליץ לך על אירובי, הבנאדם פשוט חייב הסבה מקצועית. תאכל המון ותתאמן חזק במשקולות. תשכח מאירובי. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |