|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מצידי ליסוע עד תל אביב אני רק רוצה לעשות תקעוקע שסוף סוף בחרתי
![]() במקום מצויין וטוב בארץ לפני זה כמה שאלות מה אתם אומרים על שלי ברחוב הרצל 17 בחיפה ? ועל משה אלול בקריית מוצקין? מה המקום הכי טוב מהנסיון שלכם תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() פסיכו לדעתי הם ברמה ממש גבוהה. ראיתי את האתר שלהם והדברים שהם עושים זה לא להאמין!! מה גם שיש פה עוד כמה [הומי, עומרי(?)] שעשו שם והיו ממש מרוצים, והם לא היחידים שמעתי הוא הרבה מאוד תגובות טובות עליהם.
ד"א זה בת"א. איזה קעקוע אתה עושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כיתוב מסויים רק לא החלטתי על האותיות אני יסע לשם זה בתל אביב?<
אתה יכול לסים פה מספר טלפון פלוס כתובת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב זה היתלהבות של רגע לא ממליץ לעשות..
![]() |
#5 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() http://www.psychotattoo.com/new/menu.html
ואם כבר, תמונה מלפני שבוע של הקעקוע : http://img2.tapuz.co.il/forums/1_97593335.jpg
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
באמת שיצא יפה אבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מאוד יפה!
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תודה,
בקרוב עוד 2, אחריהם עוד 1 ואחריו עוד 1 ![]() ויש מצב קלוש שבניהם אני יעשה spetum
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קעקוע רוצח X:גם יצא מתאים לנעליים:p אחלה Dc חבוב
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
השניים שאני עושה ביחד, זה אחד בכל שריר תאומים, ברגל ימין Beast וברגל שמאל Demonic בכתב אנגלי עתיק, אחריהם יהיה מתחת לתיאומים ברגל שמאל, עוד לא יודע בדיוק מה, אבל מעיין משהו שתופס מאחורה, את האיזור שבין העקב לשריר, אחריו תיהיה לטאה על העצם באמה, מהמרפק עד איזה 6 ס"מ מפרק כף היד. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אתה?
והומי אתה פשוט חולה אבל אני מבין אותך זה ממכר
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() שעשיתי קעקוע ראשון אמרתי אני הולך לעשות רק אחד.
אחרי זה אמרתי טוב נו רק עוד אחד על היד השניה. בסוף אתמול עשיתי את השלישי, הפעם באמת זה מספיק לי ![]() מה שטוב שאני יכול להסתיר אותם עם חולצה קצרה אפילו אם אני רוצה ככה שזה לא יגביל אותי בשום דבר שאני יעשה בעתיד. חשוב לעשות קעקוע במקום שיהיה אפשר להסתיר, למשל לא על האמה, כי אף אחד לא הולך ללכת בקיץ עם חולצה ארוכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אשמח עם תביא כמה דוגמאות למה קעקוע על האמה יכול להגביל אותי בעתיד ? , הכוונה לא רק על האמה , הכוונה קעקוע שאי אפשר להסתיר . תודה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל זאת כשני אלך לבקר אני כמעט בטוח שאני ישים חליפה מכובדת , גם עם זה בקיץ . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה אין לי כוונה להתווכח , ואני אומר מנסיון שאני יכול ללכת עם ארוך גם בקיץ . אז אל תגיד ישר "לא אתה לא" , כי כשאתה אומר את זה , אתה ממש פוסל את האפשרות הזאת . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח לא יודע מה איתכם... אני יש לי גם ברגל קעקוע של שור.. גודל נחמד למישהו שעשה קעקוע בכיתה ז' מה שכן.. :):):):) אני לא רוצה עוד אחד. תאמת אני מיתלבט אבל אני לא יודע אם כדאי =x
|
![]() |
![]() |