![]() |
צריך עזרה בקשר לחניות קעקועים
מצידי ליסוע עד תל אביב אני רק רוצה לעשות תקעוקע שסוף סוף בחרתי :)
במקום מצויין וטוב בארץ לפני זה כמה שאלות מה אתם אומרים על שלי ברחוב הרצל 17 בחיפה ? ועל משה אלול בקריית מוצקין? מה המקום הכי טוב מהנסיון שלכם תודה מראש :) ועל מי אתם ממלצים לי |
פסיכו לדעתי הם ברמה ממש גבוהה. ראיתי את האתר שלהם והדברים שהם עושים זה לא להאמין!! מה גם שיש פה עוד כמה [הומי, עומרי(?)] שעשו שם והיו ממש מרוצים, והם לא היחידים שמעתי הוא הרבה מאוד תגובות טובות עליהם.
ד"א זה בת"א. איזה קעקוע אתה עושה? |
כיתוב מסויים רק לא החלטתי על האותיות אני יסע לשם זה בתל אביב?<
אתה יכול לסים פה מספר טלפון פלוס כתובת ? |
עזוב זה היתלהבות של רגע לא ממליץ לעשות..
|
http://www.psychotattoo.com/new/menu.html
ואם כבר, תמונה מלפני שבוע של הקעקוע : http://img2.tapuz.co.il/forums/1_97593335.jpg |
ציטוט:
באמת שיצא יפה אבל |
מאוד יפה!
|
תודה,
בקרוב עוד 2, אחריהם עוד 1 ואחריו עוד 1 :) ויש מצב קלוש שבניהם אני יעשה spetum |
קעקוע רוצח X:גם יצא מתאים לנעליים:p אחלה Dc חבוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
השניים שאני עושה ביחד, זה אחד בכל שריר תאומים, ברגל ימין Beast וברגל שמאל Demonic בכתב אנגלי עתיק, אחריהם יהיה מתחת לתיאומים ברגל שמאל, עוד לא יודע בדיוק מה, אבל מעיין משהו שתופס מאחורה, את האיזור שבין העקב לשריר, אחריו תיהיה לטאה על העצם באמה, מהמרפק עד איזה 6 ס"מ מפרק כף היד. :) |
מאיפה אתה?
והומי אתה פשוט חולה אבל אני מבין אותך זה ממכר |
שעשיתי קעקוע ראשון אמרתי אני הולך לעשות רק אחד.
אחרי זה אמרתי טוב נו רק עוד אחד על היד השניה. בסוף אתמול עשיתי את השלישי, הפעם באמת זה מספיק לי :jockey: מה שטוב שאני יכול להסתיר אותם עם חולצה קצרה אפילו אם אני רוצה ככה שזה לא יגביל אותי בשום דבר שאני יעשה בעתיד. חשוב לעשות קעקוע במקום שיהיה אפשר להסתיר, למשל לא על האמה, כי אף אחד לא הולך ללכת בקיץ עם חולצה ארוכה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אשמח עם תביא כמה דוגמאות למה קעקוע על האמה יכול להגביל אותי בעתיד ? , הכוונה לא רק על האמה , הכוונה קעקוע שאי אפשר להסתיר . תודה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל זאת כשני אלך לבקר אני כמעט בטוח שאני ישים חליפה מכובדת , גם עם זה בקיץ . |
ציטוט:
|
ציטוט:
תראה אין לי כוונה להתווכח , ואני אומר מנסיון שאני יכול ללכת עם ארוך גם בקיץ . אז אל תגיד ישר "לא אתה לא" , כי כשאתה אומר את זה , אתה ממש פוסל את האפשרות הזאת . |
חח לא יודע מה איתכם... אני יש לי גם ברגל קעקוע של שור.. גודל נחמד למישהו שעשה קעקוע בכיתה ז' מה שכן.. :):):):) אני לא רוצה עוד אחד. תאמת אני מיתלבט אבל אני לא יודע אם כדאי =x
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ