|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב,
אני מתאמן כבר כמה חודשים בתוכנית ab ואני מנסה להבין מה הקומבינציה הכי טובה של שרירים לאימון. התחלתי עם: A: חזה, רגליים, יד אחורית ובטן. B: גב, כתפיים ויד קדמית. עשיתי abxxabx. אבל הבעיה שהייתה לי עם זה היא שהחזה(בנצ' פרס ומשקולות) משפיע מאוד גם על הכתפיים, מה שגרם לי להגיע לאימון b עם כתפיים קצת עייפות מאימון-a, מה שגרם לי לעבור לעשות axbxaxb(מה שמוריד אותי ל3.5 אימונים בשבוע). אז החלטתי להעביר את הכתפיים ביחד עם אימון החזה(בהנחה שבאימון ab צריכה להיות כמה שיותר הפרדת שרירים). אבל עכשיו הבעיה שקצת קשה להשלים 3תרגילים לחזה ו2 לכתפיים בעצימות מלאה. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() A חזה , כתפיים ויד אחורית
b גב רגליים יד קידמית. ידוע שהחזה עובד בדרך כלל עם כתפיים ויד אחורית אל תדאג אתה תתרגל מהר. תוסיף בטן באימון עם הרגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() איזה תרגילים אז אני יעשה לחזה ולכתפיים?
חשוב לי להדגיש שיש לי בעיה בגב ואני תשתדל לעשות תרגילי משקולות רק בשכיבה. אם אני עושה חזה : בנץ פרס, פרפר בכבלים, ומשקולות 30 מעלות. מה אני יעשה כתפיים? כרגע אני עושה משקולות 30 מעלות, והרחקת משקולות לצדדים |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|בקשר לתוכנית שלי | Giorgi | אימונים | 9 | 23-04-10 12:10 |
עובר מתוכנית ab לתוכנית abc 4 פעמים בשבוע | bodybuilding4everr | אימונים | 9 | 18-10-08 18:41 |
שאלה |בקשר לתוכנית fbw כמה זמן אני אמור להיות ועוד שאלה | digidigi | אימונים | 4 | 29-09-08 17:06 |
שאלה בקשר לתוכנית | TheRock | אימונים | 6 | 07-01-08 22:20 |
שאלה בקשר לתוכנית Ab | אשכנזי | אימונים | 5 | 17-08-07 18:11 |