|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה אז ככה אני כבר 4 חודשים במסה עולה מדהים מסה נקייה אני על 14 אחוז שומן מדויק במכונה מדויקת לא במכון
יחסית ל14% שומן יש לי עוד שומן יחסית הרבה יחסית ל14 כמובן ויש לי עור עודף בבטן , בשיא שלי שקלתי 120 ועכשיו אני על 77.5 כולל מסת שריר יפה מאוד ומכובדת השאלה מה ייצב לי את הבטן והעור יוצר להמשיך מסה או חיטוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דעתי האישית אם אתה על 14 אחוז שומן על 78 קילו אתה במצב סבבה לגמרי להמשיך עוד חודש- חודש וחצי מסה נקייה ואז להתחיל חיטוב טוב לקראת הקיץ ככה שתגיע ליולי באיזור 10-11%
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שהמליצו לי עוד כמה אנשים את האמת אבל לגבי פיזור השומן והעור העודף מה יותר ייצב ויתשתש את זה המסה או החיטוב ? לגבי השומן באור שהחיטוב אבל חיטוב יכול להשפיע על העור גם ?
ועם אני ירד מ14% ל 10/11 יהיה הבדל משמעותי בגוף כאילו שינוי שנראה לעין בצורה רצינית ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() החיטוב יטשטש יותר מן הסתם כי הוא יוריד את השומן..וכן ירידה מ14 ל 10 אחוז יהווה הבדל משמעותי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() במידה ואני ממשיך עד אמצע אפריל ככה חודש ושבוע נגיד מסה ואז מתחיל באמצע אפריל חיטוב מ-14.5% שומן תוך כמה זמן בערך בחיטוב טוב אני ירד ל-10-11% חיטוב לא מוגזם בשבלים כמו שצריך לפי מה שהבנתי אפשר לרדת בחודש 2% שומן שמגיעים ל-10-11% כבר זה קשה וחלק נתקעים כבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
להמשיך מסה או להתחיל חיטוב? | isralien23 | גלריות הגולשים | 5 | 23-01-14 00:22 |
להמשיך חיטוב או להתחיל מסה נקייה | ta31 | גלריות הגולשים | 19 | 23-07-13 23:43 |
להמשיך עוד קצת את המסה או להתחיל חיטוב? | IdaNP | גלריות הגולשים | 3 | 29-05-10 14:38 |
להמשיך מסה או חיטוב | gogo1 | גלריות הגולשים | 10 | 28-06-09 23:11 |
שווה לי חיטוב או להמשיך מסה? | Rendi Orton | אימונים | 5 | 13-03-08 14:49 |