|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני רוצה לקנות 3 מוטות
W בינוני מוט ישר בינוני לידיים וכתפיים מוט ישר ארוך לחזה וסקווט השאלה שהיא הים האם מוט w מתברגות 120 ס״מ זה מספיק באורך (אין תקציב לאולימפי) וגבי המוט הישר האם יש צורך גם במוט בינוני לזרועות וגם ארוך לחזה וסקווט או שעדיף מוט אחד וזהו גם מוט ישר אני קונה מתברג (אין תקציב לאולימפי) אז איזה אורך לקנות את הארוך ואיזה את הבינוני? כמה עולה כל מוט? תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() 420 צפיות ואף תגובה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שמספיק לך 2 מוטות
ולגבי ארוך או בינוני, לך תראה את המוטות ותבדוק אם הם מספיק נוחים לאחיזה רחבה בסקוואט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מוט w עולה 150 בערך ... עדיף נרקאלי כבר שתיקנה גם זוג משקולות מתברגות ...
משקלים בחנויות זה 12 שקל לקילו ... כל הסיפור הזה יעלה לך כמו לעשות מנוי לאיזה חצי שנה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני אקנה עכשיו מוט w מצאתי ב130 ואני מתלבט בין מוט 1.80 או מוט 2.20 מתברג מה עדיף? ועוד שאלה צלחות של מוט אולימפי ומתבגר זה אותו צלחות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועדיף לקנות את ה2 מטר עשרים אם אתה רוצה לייעד אותו לתרגילים כמו סקוואט או כל תרגיל פרס אחר.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני אגיד לך מה אני הייתי עושה:
קונה מוט אחד אולימפי וזהו, אם כסף זאת הבעיה אז כנס ליד2 ותקנה יד שנייה (רק תבדוק שהוא ישר והמיסבים תקינים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ויש לי הרבה 4 של קילו ו8 של 2.5 קילו יש לי גם זוג משקולות קצרות ואני קונה מוט w וישר 2.20 האם יש צורך בנוסף לכל זה גם מוט ישר מטר וחצי לתרגילי כתפיים וכאלה או שאין צורך? אני קונה את ספה הזאת:http://www.sportcenter-fitness.co.il...E9%FA%20canada אפשר ביקורת עליה המעמד למוט והספה הם בנפרד נערך לאחרונה על ידי OriG135, 09-02-14 בשעה 14:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משקל מוטות. | IGOR | פיתוח גוף-כללי | 2 | 12-06-10 14:21 |
משקל מוטות | dor_dru | אימונים | 14 | 12-01-09 16:54 |
ספה+משקולות +2 מוטות | שחר | אימונים | 1 | 01-02-08 19:38 |