|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
שאלה חשובה- לא אבנתי מה זה בדיוק ישראלבודי
קראתי הרבה כתבות באתר..
ואני רוצה להתחיל להתאמן בשיטה, ![]() אז מה זה ישראלבודי חנות\ שירות יעוץ\ מכון כושר\ גם וגם..:emb2: כמה עולה? האם זה מתאים לנוער.. (אני בן 16.5) תודה.. נ.ב סליחה אם זה לא הפורום המתאים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
>זה אתר ישראל בודי ISRAELBODY.ORG מנהל האתר והפורום הוא גיל גרנות,יעוץ מומחה לתזונה ספורט,ומאמן מוסמך . לגיל יש 2 חנויות תוספי מזון, סניף 1 ברמת גן שבתל אביב,והשני בראשון לציון ! ואנכנו חברי הפורום שיש לנו דבר 1 משוטף בחיים וזה הספורט שלנו (בודיבילדינג) שאנו כל כך אוהבים ! מה עוד אתה רוצה לדעת ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יש מלא תוספי מזון מה כדאי..
נ.ב חח ""ברמת גן שבתל אביב"" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה חנות תוספי מזון.
את פגישות היעוץ, עושים בחנות בתוך משרד עם גיל גרנות התותח! ואפשר בכל גיל,גם אני בן 16 וחצי ומקבל יעוץ מימנו.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() 1)תקרא מאמרים
2)תרשם למכון ותתחיל להיתאמן 3)רק אחרי שתבין משהו בנושא תחשוב על תוספי מזון,כרגע אין לך אפילו תפריט מסודר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() חיטוב..
נגיד "להוסיף" קוביות בבטן.. אין לי בכלל.. שרירים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך ליקרוא מאמרים לטובתך. בקצרה. אם אתה שחיף ואין לך מסת שריר אז חיטוב לא יעזור לך! חיטוב עושים אחרי שיש מסת שריר מחטבים. ראה תמונה http://www.israelbody.org/_uploads/i...y/146Bosh2.jpg מצד שמאל זה סוף המסה,מצד ימין זה אחרי החיטוב.
![]() |