|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
קודם כל אני רוצה לציין שאני דיי חדש בתחום (חודשיים בערך). כרגע מתאמן ab אך תקוע במשקלים . השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית ab טובה למאסה? אם אפשר גם לשלב בתוכנית תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט , אני באמת מנסה להכנס לתחום כמו שצריך ומודע לחשיבות התרגילים האלה. הסיבה שאני פותח את הפוסט הזה היא שקראתי המון מאמרים אך כח מאמר סותר את השני וזה מבלבל אותי. יש לציין שאני מקפיד על תזונה ושינה כמה שאפשר (צבא וזה) ובכל זאת תקוע במשקלים. ובנוסף יש מספר דברים נוספים שתהיתי לגביהם מה ההבדל בין 6 ל 8 חזרות בתוכנית של מאסה? כמה מנוחה נדרשת בין סט לסט ? נתונים - גובה 180 משקל 75 אם תוכלו גם לפרט בתוכנית מספר סטים וחזרות לכל תרגיל זה יעזור ! תודה מראש ושנה טובה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תעשה ab קלאסי 8 סטים שריר גדול 3 סטים שריר קטן. אתה חייב תרגילים מורכבים שזה היה הבסיס
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האימון זזה הבעיה הפחות רצינית..
תתמיד לאכול כמו שצריך, קרא מאמרים בנושא ותרחיב את הידע, אם צריך אני אתן לך מאמרים. בנוסף תגבש דעה לגבי המטרה שלך, כוח או היפרטרופיה(התעבות סיבי השריר), ותפעל בהתאם(זה תשובה לגבי כמה מנוחה בין סט לסט) תן לעצמך מספיק מנוחה בלילה, לפחות 6 שעות, לא נחייה בעולם ורוד ונגיד 8. ואז תקרא את זה: http://israelbody.com/showthread.php?t=79604 ותסגר על איזה אימון בא לך לעשות. אני עונה היום די קצר כי אני קצר בזמן אם יש שאלות אתה מוזמן לשאול. יום טוב.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה רבה לשניכם!
דבר שני, אני משתדל לאכול כמו שצריך ואפילו משלים חוסרים עם אבקות. לצערי אין לי תפריט קבוע אז אני פשוט מסתמך על פחות או יותר. ישן בין 6-7 שעות בלילה בדרך כלל גם כן. לגבי המטרה שלי - אם עיבוי סיבי השריר הכוונה היא למאסה אז זאת המטרה שלי , אני רוצה לגדול במסת השריר ופחות מעניין אותי אחוזי שומן(לא מחפש ריבועים וכאלה כרגע). לבנתיים בניתי תוכנית ab האם תוכלו "לאשר" או לתקן אותה אם צריך ? A חזה : בנץ פרס 6x4 חזה בשיפוע חיובי 8x2 פרפר חופשי/קרוס 8x2 כתפיים לחיצת כתפיים 8x3 הרחקת כתפיים לצדדים 8x3 יד אחורית: לחיצה צרפתית 8x3 B גב מתח : max*3 פולי עליון 8x2 מסור 8x3 רגליים סקוואט 3x6 דדליפט 5x3 כפיפת ברכיים 8x3 יד קדמית כפיפה עם מוט w - 8x2 כפיפה עם דאמבלים 8x3 בטן אני יעשה באופן דינאמי פעמיים בשבוע ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי מוסיף אולי עוד ליד אחורית, אפילו 2 סטים
בחירה טובה של תרגילים. התוכנית נראית טוב. בהצלחה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי גיינר | מתאמן מתחיל | Musmus | תזונה ותוספים | 0 | 20-06-12 14:59 |
מתאמן מתחיל ואבקות | gregos1990 | אימונים | 2 | 15-03-12 16:22 |
{מתאמן מתחיל}-שאלה בנושא אבקות | ACBenb | תזונה ותוספים | 0 | 12-08-08 18:41 |
מתאמן מתחיל | Mati | אימונים | 3 | 25-05-08 02:57 |
שאלה של מתאמן מתחיל לגבי אימון ביתי | eliad | אימונים | 8 | 25-10-07 17:17 |