|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום עברתי מגיינר לאבקת חלבון עכשיו ידוע שצריך לאכול פחמימה עם שתית האבקת חלבון
עכשיו השאלה היא, אם אני שותה את אבקת החלבון עם חלב אז הפחמימה שהייתי אמור לאכול מיותרת? והאם שאני אוכל נגיד משהו שמכיל הרבה חלבון כגון טונה, אני גם אמור לאכול את זה עם פחמימה? תודה לעונים
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() הכל תלוי בערכי הקלוריות היומיים שלך.
עלייך לפלג את הקלוריות בתהליך המאסה בערך ש 55% יבואו מפחמימה 30% חלבון. ו15% שומן.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה היא האם חייב לאכול פחמימה עם שתית האבקה? או שאם אני מוסיף חלב אז הפחמימה מיותרת?
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() לא חובה לצרוך פחמימה עם אבקת חלבון,אך שים לב כשאתה צורך רק אבקת חלבון,ולא גיינר כמו בעבר, עלייך להשלים פחמימות במקומות אחרים וממקורות אחרים.
ניתן לצרוך אבקת חלבון עם מים/חלב בלבד. שים לב שגרם 1 של פחמימה שווה ל4 קלוריות. לכן בתהליך המאסה קיזוז של פחמימה(כמו שהייתה בגיינר לדוגמא) חותך לך קלוריות מהסך הכללי,דבר שיכול לגרום להאטה בעלייה במסה או לעצירתה.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
כללי:: https://www.facebook.com/nir.tal2
|
![]() פחמימה כמו פרוקטוז (פירות למניהם) יהיה הכי טוב לשייק חלבון
ככל שתקפיץ את הרמת אינסולין שלך יותר החלבון יספג יותר טוב מה שכן אתה צריך גם לשמור על ערך גליקימי מתון לאורך כל היום כי פחמימה פשוטה כמו שהיא מקפיצה את הסוכר ככה היא גם מורידה אותו . אז אוכל מפחמימות מורכבת במהלך היום. ופחמימה פשוטה עם החלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() .........
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה - כמו חלבון יומית וכמות חלבון אחרי אימון | North | תזונה ותוספים | 3 | 05-07-10 22:02 |
הבדל בין חטיף חלבון לבין אבקת חלבון ועוד שאלות | psycat1640 | תזונה ותוספים | 4 | 17-03-10 18:35 |
יש לכם מתכונים לארוחות חלבון שמורכבות מהרבה חלבון ופחות שומן? | PowerfulBody | תזונה ותוספים | 1 | 05-01-09 13:14 |
יש הבדל בין חלבון של גבינה אוו חלבון של שייק מבחינת הספיגה?? | almoni | תזונה ותוספים | 22 | 01-12-07 06:39 |
צריך עזרה בהנת מתכון לעוגת חלבון או עוגיות חלבון... | roy makaay | תזונה ותוספים | 6 | 09-06-07 08:36 |