|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
1.66 משקל 61. צריך מסה רצינית. חשבתי על התוכנית ab הבאה 4 פעמים בשבוע. חשבתי על abc כי אין לי בעיה מנטלית ללכת למכון 6 פעמים בשבוע ואז התוכנית abc תהיה שימושית, האם אני צודק? Rmr:1900 אני אוכל ביום 2440 קלוריות 175 גרם חלבון 262 גרם פחמימה 80 גרם שומן **חשוב לא רוצה דעות על ss, תודה. A: חזה לחיצת חזה כנגד מוט 2 סטים של 10 חזרות לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות 2 סטים של 10 חזרות פרפר:2 סטים של 15 חזרות כתפיים: לחיצת כתפיים 2 סטים של 10 חזרות הרחקה לצדדים:2 סטים של 10 חזרות יד אחורית: פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 2 סטים של 15 חזרות אימון b: גב: משיכת פולי עליון 3 סטים של 10 חזורת חתירה בבודדות:3 סטים של 10 חזרות פול אובר:2 סטים של 15 חזורת רגליים: סקוואט 3 סטים של 10 חזרות כפיפת ברך 2 סטים של 10 חזורת יד- קדמית: כפיפת מרפקים כנגד מוט 2 סטים של 15 חזרות כפיפת מרפקים כנגד דאמבלים בפריצ'ר 2 סטים של 15 חזרות גו: פשיטת גו 2 סטים של 15 חזרות בטן: כפיפות בטן:2 סטים של 20 חזורת |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ab
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תומך.
במאסה אתה אמור לאכול כמו חזרזיר ולנוח מספיק כדי לגדול. תעשה abxxabx זה יאפשר לגוף לנוח מספיק כדי לגדול ויספק מספיק גירוי כדי שזה לא יעצור. ופעם בשבועיים תגוון תרגילים וטווחי חזרות. עדיף. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית שלך לא הכי אפקטיבית בגדול, ובפרט למאסה. הערה חשובה לבטן- תוריד ל 15 חזרות, אם קל לך תוסיף משקל ולא חזרות. |
|
![]() |
![]() |