|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() צריך המלצה לגבי גיינר טוב.. גם בטעם וגם מבחינת יחס הערכים. תודה, וסליחה על התיאור הדליל, אשמח אם תמליצו לי ותגידו למה ובמידה וצריך פרטים נוספים אשמח לדעת!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() מה הנתונים שלך?
על איזה יחס אתה מכוון? אתה רוצה משו כבד או מאוזן? איך התפריט שלך? תן פרטים שנדע להתאים לך את המוצר היעיל ביותר עבורך.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גיל 22
גובה 1.82 שוקל 79+- מעדיף משהו יותר מאוזן 1חלבון:1.3 פחמימה(היה אחד שמצאתי וניסיתי לשאול עליו בפורום אבל אני לא בטוח שאתם מוכרים אותו). לפחות נראה לי שזה מה שאני צריך. הbmr שלי הוא 1914 הכפלתי אותו ב1.4 יוצא 2675, אך אינני בטוח יש מצב שהייתי צריך אפילו ב1.6! כרגע מבחינת תפריט אני עומד על: פחמימות 204 חלבונים 136 שומן 68 קלוריות: 2035 מכיוון שקשה לי להקפיד כל יום על הארוחות, בגלל עבודה, אז לפעמים יש מצב שזה ישתנה לפה ולשם.... נערך לאחרונה על ידי afff, 29-06-13 בשעה 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש את ה macropro של syntrax האיכותית, אם אני לא טועה הוא 1:3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אם ברצונך לקנות גיינר מאוזן,ההמלצה שלי היא כמובן הMACRO PRO של חברת SYNTRAX.
מדובר במוצר חכם המכיל פחמימות ייחודיות עליהם תוכל לקרוא במאמר הבא- http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1720 השומנים אותם מכיל המאקרו פרו הם שומנים איכותיים שאינם נצברים בגוף,אלא מעדיפים "להישרף" ובכך לשמש אנרגיה נוספת. החלבון במאקרו פרו הוא חלבון מי גבינה פרומינה,חלבון ביצה וחלבון קזאיןכמו בכל מוצרי SYNTRAX מדובר בחלבון איכותי שאיננו עובר תהליך דנטורציה,תהליך כימי הפוגע באיכות החלבון. מנת הגשה במאקרו פרו(127 ג') השווה ל3 כפות מדידה הבאות עם המוצר ומכילה: 500 קלוריות. 37 גרם חלבון! 74 גרם פחמימה. לדף המוצר באתרינו ולמידע נוסף אודותיו- http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה על התגובות! האם מותר לפרסם פה מוצרים או שיש הגבלה? קראתי באנטרנט וראיתי לגבי גיינר אחר אשר יותר עניין אותי ורציתי לדעת את דעתכם על המוצר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח לקבל תשובה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לצערי לא נוכל לשוחח על מוצרים מתחרים על גבי הפורום.
![]() |
#9 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() יש לך את מקרו פרו, מה אתה צריך יותר מזה?
בתכלס, מבכינת הרכיבים שלו, אני לא רואה ש-ו-ם גיינר בעולם שמתעלה עליו. גם הטעם אגדי.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ובמידה והייתי רוצה שהיחס חלבון פחמימה יהיה גבוה יותר כמו 1:5 מה הייתם ממליצים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פרפקט 3000.
אבל אין מה לקחת יותר מ- 1:5. יש לך את הצ'מפיון מאס, לדעתי יותר טוב בשבילך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פרפקט 3000 הוא 1:8 ואני אמנע מלהגיד את הרהורי על המוצר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חח סליחה על הבלבול, בהתחלה שאלתי לגבי יחס 1:3, ועכשיו אני רוצה לדעת איזה מוצר כדאי שהיחס שלו 1:5.. לא גבוה מ1:5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() צ'מפיון מאס, הכי איכותי וחסכוני מבחינת מנות הגשה.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המלצה|גיינר | Famous | תזונה ותוספים | 3 | 31-03-13 12:24 |
המלצה|גיינר | BIGDADDY | תזונה ותוספים | 7 | 18-07-10 19:48 |
המלצה-גיינר | eden.B. | תזונה ותוספים | 14 | 02-07-09 11:36 |
צריך המלצה על גיינר.. | freestyle7 | תזונה ותוספים | 1 | 22-06-07 18:16 |