|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הנה שתי תמונות, אחת שבדיוק חודש אחרי השחרור בתחילה של תזונה מסודרת והשניה אחרי 5 חודשים. מה שעשיתי זה שהתחלתי לעקוב אחרי כמה גרמים של פחמימה,חלבון,ושומן אני אוכל ביום והתחלתי לתאם את הכמיות כפי שמתאים לי, וגם לעקוב אחרי מקור הפחמימה והחלבון ומתי לקחת אבל לא אכנס לזה עכשיו.
מקור החלבון שלי הוא : חזה עוף, דג, עדשים, *לפעמים ביצים* פחמימה : עדשים, שיבולת שועל, פירות וירוקות שומן : שקדים, חמאת בוטנים,*לפעמים ביצים* תוספים : אומגה 3,opti men* multivitiman,creatine monohydrate* (ללא אבקות חלבון) ***!!!לא ממליץ את התוכנית הזאת לאף אחד בלי ייעוץ של מדריך קושר מורשה!!!*** חודש ראשון ![]() חודש שישי ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() לא מאמין שאתה טבעי אבל בסדר שיהיה, אין לי כוח לוויכח.. ולא הבנתי מה כזה מיוחד בתוכנית שלך שצריך להתייעץ בישביל זה עם מדריך כושר
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהמשך לאיגור, זה גם לא תוכנית זה תפריט תזונתי. אתה סוס אבל אני גם מתקשה להאמין שאתה טבעי ובלי קשר אני לא רואה שינוי בין החודש הראשון לחודש השישי.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נראה מעולה, אבל לשינוי שלך קוראים זיכרון שריר ידידי.
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא יודע מה כולכם עפתם עליו.
א' רואים שאתה טבעי, אין יותר מידי סימני מתיחות, אין בליטות בבטן, הידיים והגוף פרופורציונליים. לא יודע, נראה לי טבעי. ב' רואים שינוי עצום בין חודש ראשון לשישי!!! לא יודע מי מכם באמת ישב והסתכל אבל כל הכבוד על השינוי, גם פמפמת רציני וגם הבאת בחיטוב. ג' נראה לי שכדאי שתיתן איזו תקופת מאסה רצינית, נגיד 4 5 חודשים. תן תמקסימום שלך כדי לגדול. אחרי זה בחיטוב הבא הבטן והחזה בכלל יראו ליגה. על כל פנים כל הכבוד. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טבעי, אבל פעם הבאה אל תצטלם בפאמפ (סלח לי אם אכן לא הצטלמת בפאמפ, פשוט זה נראה כך).
יש פיגור בחזה, אבל סה"כ מרשים מאוד.
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות מעולות.
והקטע עם "מדריך הקושר המורשה!!" - priceless. |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ומבטיח לכם שאני לא לוקיח סטרואידים או איזה סוג שקשור לחרא הזה...כי לא שווה לבזבז כסף ובריאות על משהו שאתה לא מתכנן לעשות ממנו קריירה או כסף
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח תשמע אחי כל מאמן שספרתי לו איך אני מתאמן היה אומר שזה יותר מדי ואני הולך לפגוע בעצמי.....אז למה לסתכן
![]() חחחחחחחחחחחח ולא שמתי לב שאין פה את תוכנית האימונים שלי XD הנה היא יום ראשון: חזה, 6 תרגילים, 2 חזה ישר, 2 עליון, 2 תחתון, 3 סטים 12 חזרות סט שלישי לא פחות מ10 חזרות (ביום הזה רק אחיזה צרה זאת אומרת הידיים לא עוברים 90 מעלות באחיזה) יום שני: רגלים, 7 תרגילים, 3 סטים, 12 חזרות יום שלישי: כתפיים, 10 תרגילים, 1 לחיצת כתפיים, 2 חלק קדמי, 2 חלק צדדי, 2 חלק אחורי, 2 טראפז, 3 סטים 12 חזרות יום רביעי: חזה, 6 תרגילים, 2 חזה ישר, 2 עליון, 2 תחתון, 3 סטים 12 חזרות סט שלישי לא פחות מ10 חזרות (ביום הזה רק אחיזה רחבה זאת אומרת הידיים תמיד 130-140 מעלות באחיזה) יום חמישי: גב, 10 תרגילים, 1 דיאד ליפת, 3 למשולש, 3 לעובי (כמו מסור וחתירה), 3 overhead לחלק הקדמי של המשולש יום שישי: ידיים, 8 תרגילים 4 קדמיית, 4 אחורית שבת: מנוחה **כל אימון 80% שונה מהאחרון שעשיתי בתרגילים (חוץ מאימוני חזה)** היקף הייד 46.5ס"מ מתחת ל10% שומן גוף **ללא אימון** נערך לאחרונה על ידי saeed.sal, 09-06-13 בשעה 23:46. |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() אתה חי בסרט.
![]() איפה אדיריאנה? נערך לאחרונה על ידי zuko, 10-06-13 בשעה 00:57. |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא הוא לא גבר, אני באמת טבעי ואני מבטיח לך שאני יכול עוד לדחוף את עצמי הרבה הרבה יותר רק מהתוצאות שראיתי תוך 6 חודשים בגלל התזונה הנכונה, אפילו אם אני כמעט 5 שנים של התמדה לא פחות מ5 אימונים בשבוע מצידי התחלתי לקחת את זה ברצינות רק ב6 חודשים האחרונים שזה אחרי השחרור שלי, ויש לי שינוי אדיר יחיסית למה שצפיתי שיהיה לי. ועוד 3 שנים כך רק השם יודיע איך אני אהיה ואני אהיה רק בן 24
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל הכבוד, בהחלט עלייה רצינית ואף דיי נקייה...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() תותח גבר!!! שאנשים יחשבו מה שבא להם כל עוד אתה יודע אתה טבעי זה מה שחשוב.. אני אישית גם חושב שאתה טבעי..
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() תשמע כול הכבוד!!1
שינוי יפה מאוד מאסה מכובדת פרופורציונלי ואסטתי בקיצור רמה גבוהה מאוד אין ספק. אני חושב שבארץ מעט אנשים נראים ככה וכול מי שיבוא להיתוכח אין טעם כי אחוז שומן ומאסה כזאת מדבר בעד עצמו.
#18 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
כל מה שרשמתה כל כך לא קשור אבל שיהיה.. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() רוחב כזה בכתפיים, ידיים ובחזה בלי טסט' / gh לא נשמע הגיוני בזמן הזה.
אבל שיהיה, למי אכפת. סה"כ מסה יפה. |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סוף מסה...חיטוב בכל הכוח למר ישראל :) בן 17 ו 3 חודשים | Rawad Heno | גלריות הגולשים | 17 | 05-06-12 16:36 |
תזונה נכונה | ecliptic | תזונה ותוספים | 29 | 19-11-08 01:03 |
חוזר להתאמן אחרי כמה חודשים טובים בלי.. וחוזר במלוא הכוח עם תפריט מסודר, חלבון וקריאט | MeAmir | תזונה ותוספים | 3 | 28-01-08 16:28 |
תזונה נכונה | עובד קשה | תזונה ותוספים | 2 | 18-12-07 15:44 |
תזונה נכונה | guymir16 | תזונה ותוספים | 0 | 11-03-07 15:03 |