|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני גובה 173 שוקל 66
יש לי שומן באזור הישבן והירכיים וחזה איזה תרגילים יש שמורידים שומן באזור הישבן יריכייים חזה לעשות ריצות מה לאכול? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שומן לא נשרף נקודתית, זה שאני אעשה כפיפות בטן לא ישרוף לי שומנים בבטן, זה ישרוף קלוריות. במידה והגוף יחליט להשתמש בשומן בתור מקור אנרגיה הוא כבר יקח שומן מאיפה שהוא יבחר.
בדרך כלל ישבן וירכיים זה המקור שומן האחרון שבו הגוף ישתמש, בעיקר קטע גנטי של הגוף. אצל גבר לרוב יצטבר בבטן אצל אישה באזור הירכיים. מה שנקרא ״השומן העיקש״. הגוף לא מוותר עליו בקלות.
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה מה שאני מסביר לך, אין תרגילים ספציפיים.
כנסלאתר הראשי קרא את המדריך לחיטוב, אתה פשוט צריך להוריד באחוזי שומן. אם להגיד את זה באופן שיטחי ולא להכנס לפרטים הקטנים, אתה צריך לשרוף יותר קלוריות משאתה מכניס. איך בדיוקוכמה פחות? קרא במאמר כי זה לא משהו שאפשר לרשום בהודעה אחת. אם תסתבך ולא תבין\לא תמצאאת המאמר דבר אני אעזור לך
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום, איך מורידים שומן באזור התחת וירכיים? | barak20200 | אימונים | 20 | 18-04-11 13:01 |
היי מה קורה חברה ? איך מורידים 27אחוז שומן ל17 | אבי סבן | אימונים | 20 | 04-11-10 17:01 |
כאבים תמידיים באזור החיבור של הכתף והחזה.. | אור55 | פציעות ספורט | 7 | 16-10-07 20:44 |
בעית שומן באזור הפטמות.. תודה מראש =] | moranbr1 | גלריות הגולשים | 30 | 02-10-07 22:06 |
איך מורידים את האחוזי שומן???????? | doron1551 | תזונה ותוספים | 7 | 23-06-07 23:27 |