|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ג'יימס ריצ'רדסון
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() אהלן,
אני עושה מתח כבר 4 חודשים, ורציתי לדעת עם כדאי להחליף אותו לתקופה בפולי עליון או להשאר עם המתח כי זה תרגיל ממש טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשאר עם המתח תוסיף משקל ותוריד חזרות [אם אתה עושה מעל 10 - 15 מלאים]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה מה שהתחלתי לעשות עכשיו,
עושה אותו בתוספת משקל, אבל לא עדיף להחליף כי הבנתי שהגוף מתרגל לכל תרגיל אחרי חודשיים ואז הוא הופך לפחות יעיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() תשתדל לגוון בתרגילים כל תקופה.
אל תשכח - גיוון זה שם המשחק.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מגוון,
אבל זאת בדיוק השאלה שלי שהאם תרגילים כמו מתח וסקוואטים למשל דורשים גיוון כל כמה זמן בשביל תוצאות טובות יותר או שכדאי להשאר איתם ולעלות פשוט משקלים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש תרגילים שגיוון בהם אומר שבוע של מנוחה לא חודש...
מתח לדוגמא תחליף לשבוע ואחרי זה הוא חוזר להיות אפקטיבי... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() דיייייי אין כזה דבר דייי אי אפשר ככה יותר
תגוון מבחינת הגוף כי זה תנועה שונה, אבל לא להפסיק לא מהסיבות האלו לפחות תוסיף פולי עליון פשוט, אימון כזה אימון כזה וזה הכל
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגוף גם נמאס מהבנץ' פרס... הוא דוחה אותו בכל רמ"ח איבריו. בגלל זה עברתי לשכיבות שמיכה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, למה לקחת את זה לציניות ??!!!
עניתי לו רציני, מידי פעם צריך לגוון. זה לא שהם לא אפקטיביים, זה שהאפקטיביות יורדת.... כמו שתיקח אנטיביוטיקה, זה מוגבל למספר ימים מסיבה מסויימת.... צריך לגוון, פעם בחודש חודש וחצי להחליף תתרגילים יכול לעשות רק טוב.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כי זה שטויות במיץ עגבניות.
לא צריך לגוון, מספיק עם זה. התקדמות במשקלים/חזרות/קיצור זמני מנוחה ~ עומס מתמשך על השריר = גדילה. אם הוא מתקדם כמו שצריך למה האפקטיביות מהתרגיל יורדת? muscleconfusion זה דבר אחר לגמרי. שינוי אחד הפרמטרים שציינתי או עבודה על חלקים שונים של השריר. אין הבדל בין lat pulldown לבין מתח, כל עוד הטכניקה בסדר. אם הוא רוצה, שישלב/יגוון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבין שאתה יוצר קונפליקט בתוך שיחה עם עצמך???
אתה בעצמך אומר לגוון. חשוב לגוון כי הגוף מתרגל, אתה אנושי, זה בdna שלך להסתגל לדברים אם תרצה ואם לא תרצה, גיוון יכול לעשות רק טוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() מההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה עניתם לי על השאלה,
תודה רבה! (: |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| קושי בקביעת מטרה, התמדה ותוצאות, עזרה? בן 17. יש תמונה | 1Step4Goal | פיתוח גוף-כללי | 16 | 29-05-11 17:45 |
עזרה| באמת שיצאתי פסיכי, חדש פה, חייב עזרה ממבינים אני מתחנן | Melamed | תזונה ותוספים | 50 | 16-05-09 17:45 |
עזרה|מתכוון לשנות תוכנית אימונים אממ התוכנית הנוכחית +עזרה. | The-One | אימונים | 36 | 22-12-08 20:37 |
[עזרה] שילשולים :[ חייב עזרה מחר יורד לאילת =[ | דור דהאן :) | פציעות ספורט | 20 | 22-08-08 17:22 |
עזרה עזרה עזרה!!!!!!! מי שפותר לי תבעיה מלך1!!! | HareLevi | פיתוח גוף-כללי | 8 | 04-05-08 19:26 |