![]() |
עזרה|מתח
אהלן,
אני עושה מתח כבר 4 חודשים, ורציתי לדעת עם כדאי להחליף אותו לתקופה בפולי עליון או להשאר עם המתח כי זה תרגיל ממש טוב? |
תשאר עם המתח תוסיף משקל ותוריד חזרות [אם אתה עושה מעל 10 - 15 מלאים]
|
כן זה מה שהתחלתי לעשות עכשיו,
עושה אותו בתוספת משקל, אבל לא עדיף להחליף כי הבנתי שהגוף מתרגל לכל תרגיל אחרי חודשיים ואז הוא הופך לפחות יעיל |
תשתדל לגוון בתרגילים כל תקופה.
אל תשכח - גיוון זה שם המשחק. |
אני מגוון,
אבל זאת בדיוק השאלה שלי שהאם תרגילים כמו מתח וסקוואטים למשל דורשים גיוון כל כמה זמן בשביל תוצאות טובות יותר או שכדאי להשאר איתם ולעלות פשוט משקלים.. |
יש תרגילים שגיוון בהם אומר שבוע של מנוחה לא חודש...
מתח לדוגמא תחליף לשבוע ואחרי זה הוא חוזר להיות אפקטיבי... בהצלחה. |
דיייייי אין כזה דבר דייי אי אפשר ככה יותר
תגוון מבחינת הגוף כי זה תנועה שונה, אבל לא להפסיק לא מהסיבות האלו לפחות תוסיף פולי עליון פשוט, אימון כזה אימון כזה וזה הכל |
ציטוט:
לגוף גם נמאס מהבנץ' פרס... הוא דוחה אותו בכל רמ"ח איבריו. בגלל זה עברתי לשכיבות שמיכה! |
גבר, למה לקחת את זה לציניות ??!!!
עניתי לו רציני, מידי פעם צריך לגוון. זה לא שהם לא אפקטיביים, זה שהאפקטיביות יורדת.... כמו שתיקח אנטיביוטיקה, זה מוגבל למספר ימים מסיבה מסויימת.... צריך לגוון, פעם בחודש חודש וחצי להחליף תתרגילים יכול לעשות רק טוב. |
כי זה שטויות במיץ עגבניות.
לא צריך לגוון, מספיק עם זה. התקדמות במשקלים/חזרות/קיצור זמני מנוחה ~ עומס מתמשך על השריר = גדילה. אם הוא מתקדם כמו שצריך למה האפקטיביות מהתרגיל יורדת? muscleconfusion זה דבר אחר לגמרי. שינוי אחד הפרמטרים שציינתי או עבודה על חלקים שונים של השריר. אין הבדל בין lat pulldown לבין מתח, כל עוד הטכניקה בסדר. אם הוא רוצה, שישלב/יגוון... |
אתה מבין שאתה יוצר קונפליקט בתוך שיחה עם עצמך???
אתה בעצמך אומר לגוון. חשוב לגוון כי הגוף מתרגל, אתה אנושי, זה בdna שלך להסתגל לדברים אם תרצה ואם לא תרצה, גיוון יכול לעשות רק טוב. |
מההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
|
אחלה עניתם לי על השאלה,
תודה רבה! (: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ