|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() B:
Back: Middle back: Dumbbell Incline Row: 3X8 Bent Over Barbell Row: 3X8 Lats: V-Bar Pulldown: 3x8 Wide Grip Lat Pulldown: 3x8 Biceps: Alternate Incline Dumbbell Curl: 3x8 Alternate Hammer Curl: 3X8 Preacher Curl: 3X8 Shoulders: Shoulder Press: 3X8 הרחקה לצדדים : 3X8 A: Chest: Bench Press: 3X8 Incline Dumbbell Press: 3X8 Butterfly: 3X8 Triceps: Triceps Pushdown - V-Bar : 3X8 French Press: 3x8 Legs: Squat: 4x8 Smith Machine Calf Raise:3x10 AxBAxB או הפוך איך התכנית מבחינת תרגילים וטווחי חזרות ומספר סטים? ובאמא שלכם תעזרו באמת תפסיקו לזיין את השכל עם טרולים ושטויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישוו????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים?????????????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם צריך?
יש לך יותר עבודה על יד קדמית מאשר על רגליים, זה מראה בדיוק כמה התוכנית שלך טובה. בכל מקרה תוסיף מתח במקום אחד התרגילים לגב, את הפרס אני מקווה שאתה עושה עם מוט, תוריד את הפרפר לחזה, תוריד תרגיל - שניים מהבייספס, ותוסיף דדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רגלים תוסיף לנצים, יד קידמית תוריד תרגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להוריד פרפר לחזה? שתי תרגילים (6 סטים) מספיקים לשריר גדול? חשבתי צריך 6-9 סטים לשריר קטן ו 9-12 לשריר גדול ואת הדדליפט הכוונה שלך להוסיף אותו לרגליים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתמקד בלהעלות משקלים לא בלהוסיף תרגילים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() קיצר סידרתי לך את זה ומחקתי דברים ותעשה רוטציה בין התרגילים איפה שיש סלאש,
"מה זה לא קצת מדי? מזה אני רוצה לגדול בלה בלה" לא זה לא קצת מדי "אתה בטוח? כי חבר שלי / מדריך במכון שלי שהוא ס1ס אמר לי שחרטא משו בלה חרטא" לא, הם חלשים ושחיפים ונראים אותו הדבר כבר שנתיים כי הם לא מתקדים. קיצר תעשה את זה וכשלא תפצע / תתקע ועוד 3-4 חודשים תגיע לאנשו תודה לי. B: Back: pull ups 3-4X5-8 Dumbbell Incline Row / Bent Over Barbell Row / V-Bar Pulldown 3-4X5-8 Shoulders: Shoulder Press: 3X5 הרחקה לצדדים : 3X8 Biceps:4X12 Dumbbell curl (standing) A: Legs: Squat: 3x5 lunges 3X10 Chest: Bench Press: 3X8 Incline Dumbbell Press / Dips: 3X8 Triceps: French Press: 3x8 AxBAxB או הפוך
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית ab - איך לשפר את התכנית? | שאקד | אימונים | 7 | 10-03-13 19:30 |
עזרה | מה צריך לשפר? | BadHawk | אימונים | 5 | 27-06-12 17:23 |
תפריט שלי +תכנית אימונים.. מה כדאי לי לשפר? | D3lux | תזונה ותוספים | 3 | 16-12-11 00:32 |
התוכנית שלי. צריך דעה אליה. תגידו אם צריך להחליף\לשפר. תודה | Apocalipsa | אימונים | 6 | 27-02-08 23:27 |
אין לי מושג איזה תכנית אני יכול לעשות אם בכלל, הסבר בפנים | aviran_p | אימונים | 21 | 03-09-07 22:06 |