|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם תוכלו להעיר אם צריך לשנות משהו.
לא בקי בשמות התרגילים באנגלית אבל אני מאמין שתבינו למה התכוונתי.. A חזה בנץ' פרס שיפוע חיובי- 4x8 בנץ פרס ישר- 4x8 דאמבל בשכיבה ישר- 4x8 דאמבל בשכיבה פתיחה לצדדים- 4x8 יד אחורית אחיזה צרפתית- 3x8 מקבילים על מיטה עם 20 ק"ג על הרגליים- 3x10 משיכה מפולי עליון-3x8 b רגליים פשיטת ברכיים בישיבה- דרופ סט- 4x8 רגל אחורית בשכיבה על הבטן- דרופ סט- 4x8 סקווט- 4x8 שוקיים- 4x10 בטן 3 תרגילים... כתפיים (אני עם דלקת כמה שנים, בגלל זה לא מעמיס) הרמת מוט מלפנים- 3x10-12 פתיחה לצדדים- 3x10-12 דאמבלים מעל הראש בישיבה- 3x10-12 c גב מסור דאמבלים- 4x8 מתח- 4x max דד ליפט- 4x8 פולי עליון- 4x8 יד קידמית בעמידה עם מוט w אחיזה צרה- 3x8 דאמבלים בישיבה- 3x8 כיסא רומי- 3x8 אמה בישיבה עם מוט- כיפוף הפרק..- 3x8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אגב, מנוחה בין סטים דקה. בין תרגיל לתרגיל 2 דקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלו ההמלצות שלי, בכל הפרמידות להתחיל מהגבוהה אל הנמוך (מס' חזרות). כמובן שאם זה נראה לך יותר מדיי עומס כנראה שלא מתאים לך abc וכדאי לך לחזור ל ab. נערך לאחרונה על ידי BlueNinja, 12-03-13 בשעה 21:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובנוגע לדרופ סט, רק להיות בטוח שאני לא טועה כי ראיתי כמה דיעות. הכוונה להתחיל תרגיל במשקל גבוה ולעשות את כל הסטים בלי מנוחה בין אחד לשני בכלל חוץ מהחלפת המשקולות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מפתאום, בדרופ סט אתה עושה את המשקל שאתה רגיל אליו, ואז מוריד בערך 40% ועושה שוב את אותה כמות חזרות, נח דקה וחצי ושוב אותו הדבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב. בין המשקל הגבוה לנמוך בלי מנוחה בכלל? ג. כל ביצוע כזה של משקל גבוה והורדה לנמוך יקרא סט אחד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ג.כן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ומה בנוגע לכמות הסטים? לא יותר מ 25. חרטה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה נינג'ה ובלי לפגוע. אבל אם אפשר שעוד מישהו מהמיקצוענים כאן יתן חוות דעת על התוכנית ומה לשנות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
בנוסף, הבן אדם המסכן בסוף היה מגיע לאימוני יתר בכל אימון כי הוא עושה 7000 סטים בכל אימון. זה שזה abc לא אומר שאפשר לתת כמות סטים לכל שריר כמו בתוכנית abcde לסייקליסט מתקדם. בקיצור,תעבור ל-ab עם טווחי חזרות של 10-12 בכל תרגיל.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רגע. אני לא מתאמן מתחיל. אני מתאמן 6 שנים ונוח לי עם abc אז זה בסדר להשאר איתה? ואם כן מה צריך לשנות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש מי שיוסיף??
|
![]() |
![]() |
![]() |