|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בפולי עליון אני עובד עם משקל בסביבות ה-115 ליברות.
במתח מופעל משקל הגוף שלי, בערך 75 ק"ג, שזה בערך 170 ליברות. איך זה יכול להיות שבמתח אני מצליח להרים 170 ליברות אבל בפולי רק 115? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ככה כל אחד [לרוב] , מישהו פה הסביר שהגוף חזק יותר בלהרים את עצמך למעלה, מאשר להוריד משהו למטה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() יש הבדל:
במתח הפלג גוף התחתון משוחרר ואפשר לנצל את הבטן ועוד שרירים לסחוט עוד חזרות. בפולי בדרך כלל יש את הכרית על הירכיים שאפשר לקבל ממנה קונטרה ואז לנצל את הכח של הרגליים גם בשביל לסחוט עוד משקל. אתה כנראה יותר מיומן בשימוש בעוד שרירים במתח מאשר בפולי, תפסיק להשתמש בעוד שרירים בגוף(רגליים לא זזות) ותראה שגם מתח קשה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 15-02-13 בשעה 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איך הם יכולות לעזור לך למשוך יותר (הרי הם סטטיות) זה לא ברור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() המשקל שרשום על המכונה (על כל מכונה) זה לא באמת המשקל הזה, זה סתם מישהו בא והדביק מדבקה. זה שרשום 20 קילו, זה לא אומר שזה באמת 20 קילו. 20 קילו במכונה שבמכון שלך זה לא אותם 20 קילו במכון אחר. דבילי, אבל זה ככה.
כמובן שכל שאר הדברים שנאמרו בדיון גם נכונים.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הוא התכוון 170 ליבות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי כשחושבים על זה - לא הייתי מצליח להרים בפולי עליון משקל ששוקל כמוני או יותר... מה שמעלה את השאלה - איך אפשר להתקדם בתחום הזה? לעשות מתח כשאתה סוחב על הגב משקל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן ולא לשכוח תנועה מלאה בלי עזרה מהרגליים וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
מאז ומתמיד, תנסה לעשות סט מקסימום בלי לזוז, בחזרות האחרונות אני לא רואה בעיה בלהזיז את הרגליים הרי המטרה זה פיתוח כמה שיותר כח/מאסה ולא התכוננות לאימון טבעות אולימפי. אי אפשר להישאר תקועים על 10-12 חזרות, רוצים להגיע ל15-20, אז יש צורך להשתמש בכל הגוף. אין הרבה אנשים עם גוף מאוזן שיכולים לעשות יותר מ12 חזרות בלי להזיז את האגן (לפחות) בטווח תנועה מלא. זה שיש מתאמנים עם יד 45 וירך 50 על 70 קילו לא מעניין... וזה שיש אנשים שעושים רבעים ולא מיישרים ידיים עד הסוף(החלק הכי קשה בתרגיל) גם לא מעניין ציטוט:
במכונות הטובות(hammer נגיד) אין הבדלים גדולים מאוד בין מה שרשום למה שמרימים, אבל זה עדיין לא משקל חופשי נטו
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתח vs פולי עליון | BambaBuilder | אימונים | 14 | 07-07-09 14:11 |
יש הבדל בין פולי עליון רחב לבין מתח רחב? | freepsider | אימונים | 18 | 28-01-09 19:21 |
פולי עליון | tomerA | אימונים | 28 | 24-05-08 11:34 |
פולי עליון- צר Vs רחב | tomerA | אימונים | 18 | 17-11-07 23:54 |
פולי עליון | tomerA | אימונים | 7 | 25-10-07 22:38 |