|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני עושה abc ונתנו לי תכנית ממש חזקה של בין 30-35 סטים ביאמון האם זה יותר מדי???
וכמה סטים אמור להיות באימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משקל עבודה?, abc זה למתאמן ממש ממש מתקדם.. אני מאמין שאתה לא שם עדיף לך ab/fbw/ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר עושה abc מלא זמן פשוט נתנו אחרת וגם אי מתאמן שנה וחצי בערך ככה שזה מספיק זמן לabc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בכל תכנית שהיא אתה לא אמור לעבור את ה25-26 סטים(בלי בטן)
35 סטים זה יותר מדי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 35 סטים בabc??אייייה הלב...
נניח ואתה עושה באימון יד קדמית וגב סתם בשביל הדימיון,אז אתה עושה 20 גב 15 יד קדמיתת..?? תגיד לי שאני טועה..בבקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ידעתי שהתכנית מוגזמת אני יביא לך את התכנית חזה למשל:
לחיצת חזה במשקולות על מיטה ישרה 5x10-15 לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 5x10-15 לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע שלילי 5x10-15 משקולת מאחורי הראש שתי הידיים 5x10 פשיטת מרפק במוט ישר 6x15 מקבילים 4x6-8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שאלוהי* יעזור לי, מי המטומטם שרשם לך את התוכנית???!!!!!
לך תנוח שבוע [כדי להתאושש מהאימא של האובר טריינינג שאם אתה רוצה או לא רוצה אתה נמצא בוא] ותחזור להתאמן בצורה נורמאלית, לא יותר מ24-28 סטים לאימון. 9-10 סטים לשריר בינוני [חזה כתפיים] 11-12 סטים לשריר גדול [גב רגליים] ו5-6 סטים לשריר קטן [יד קידמית אחורית תאומים(למרות שתשלב אותם ב2 סטים חזקים מאוד באימון רגליים זה עדיף) ובטן שאין סיבה לעשות יותר מ5-6 סטים אפילו פחות וחזקים ייתן יותר תוצאה. ] בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שריר קטן 5 עד 6 סטים?? זהו אפילו בבודי ישראל בתכניות שלהם נותנים בabc לפחות 10 סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מי נתן לך 10 סטים גבר, אבל כל אחד פה בפורום יאמר לך שהמקסימום שתעבוד בתור מתקדם בו ושאני אומר מתקדם אני מתכוון מתקדם באמת של 4 5 שנים של מיצוי לשרירים ולמנוחות [ולא בתור מתחיל - וההגדרה למתחיל היא לא הזמן שאתה מתאמן בו] היא 10 סטים לשריר קטן.
ככה שאין סיבה בעולם שתעשה יותר מ 6 סטים. אישית אני עושה 7 וזה דיי והותר [רמז - אני מספיק מסיבי כדי להגיד לך שזה עובד.]
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אני כבר ניסיתי ab וגם abc(פעם חזזקה ופעם קלה יותר)
עכשיו אני צריך להחליף תכנית חשבתי אולי על כל הגוף כדי לגוון ולעשות לפעמים סופר סטים וגם הרבה הציעו לי לעשות פרמידות למה אתה ממליץ להחליף?? נערך לאחרונה על ידי shoki123, 05-02-13 בשעה 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פרמידות וסופר סטים צריכים להיות חלק מהתוכניות הרגילות שלך גם ככה, פרמידה עולה [משקל עולה חזרות יורדות] כדי להתחזק [בנץ' סקוואט פרס מתח עם משקל וכו'] ופרמידה יורדת בשביל לעלות את הסיבולת שלך ולתת פאמפ לשריר.
מעבר לזה סופר סטים בונים גם וגם תלוי בטווח חזרות. המלצה אישית לשלב את שתי הטכניקות על בסיס קבוע באימונים, זה ייתן רק תוצאות חיוביות, מה שכן, לא להתבסס על סופר סטים בתרגילים הגדולים [בנץ' סקוואט פרס מתח עם משקל וכו'] ... בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי עזרתה מאוד,אבל בפרמידה מכמה חזרות(מקס) לכמה חזרות(כי נמוך)?
וגם בסופר סט איזה שרירים אפשר לשלב איתם וכמה חזרות בסופר עושים?? אני פשוט לא יודע עליהם כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, הדרך הכי טובה היא לנסות ללמוד את זה קצת לבד, קח לך פרויקט חצי שעה כל ערב לשבת עם הגוגל ולרשום דברים כאלה, כנס למאמרים ותקרא, תתחיל בלקרוא את אלה שבאתר.
זה רק יקדם אותך ואחרי שתבין מי נגד מי אתה תראה שהכל הרבה יותר פשוט. בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() באמת תוכנית מוגזמת
בהתלחה בהמשך ושמור על עצמך נערך לאחרונה על ידי yuval888, 05-02-13 בשעה 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
|