|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() אז אתמול אני ומאמן כושר (שהתחרה בפיתוח גוף) דיברנו וכשאמרתי לו שאני נח 3 דקות בין הסטים (גב אם זה מעניין מישהו) הוא היה בשוק ושאל אותי אם אני פאוורליפטר..
הוא אמר לי שכשנחים כל כך הרבה זמן השריר מתקרר וככה תהיה פחות היפרטרופיה, יותר משקל אבל פחות גדילה. הוא אפילו נתן לי את המספר של גיל גרנות ואמר לי לקבוע איתו פגישה (גיל הכין אותו בעבר לתחרות). הוא אמר לי לנוח דקה בין סטים (דקה וחצי בממש כבדים). כרגע אני נשאר עם הזמן שלי: 4 בסקוואט, 3 חזה וגב, 2 כתפיים ותרגילים לרגליים שעובדים רק על שריר אחד (נגיד רק תאומים או רק האמס). מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היפרטרופיה,אפקטיבי יותר, עד 90 שניות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה כך כמה שאתה צריך רק בלי הגזמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 60 עד 90 גבר אלא אם כן אתה עושה 2 חזרות ל 150 קילו בדחיקת חזה... מניח שלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בין 45-ל90, סטים כבדים ושרירים גדולים 90- סטים קלים יחסית ושרירים קטנים 45-60.
זה נקרא פאמפ וזה מתפרש בבוא נגדל. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שאני עובד לrm1-2-3 אני נח אפילו 5 דקות בין סט לסט - עד שאני מגיע למצב שאני בטוח שהתאוששתי לגמריי ואני יכול לתת 100 אחוז מעצמי בסט הבא. ואני אשמח למאמר ( ושאני אומר מאמר אני מתכוון מאמר מבוסס ולא איזה מאמר דבילי שבדקו 15 איש ושאלו אותם שאלות בטלפון ואז הגיעו למסקנה) של הקשר בין היפרטרופיה לזמני מנוחה בין סטים... (כמובן שאתה עובד בrm האמיתי שלך ולא שאתה עובד 80 אחוז מrm8 שלך נגיד)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19691365
http://books.google.co.il/books?id=y...trophy&f=false ולסיום http://facta.junis.ni.ac.rs/pe/pe200...00701-04nn.pdf בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי רק את המחקר של פאבמד , שכותב שיותר יעיל לנוח לכיוון ה5 דקות אבל במקרה של היפרטרופיה אז 30-60 שניות מנוחה עושה משהו שלא הבנתי עם ההורמון גדילה וזה הכי יעיל להיפרטרופיה- אז א. תודה על המחקרים והחידוש וב. לא הבנתי מה קורה שעובדים עם rm10 נגיד שהוא באמת rm10 , הרי אין מצב שתתן 10 חזרות שעם האחרונה אתה נלחם ובקושי מסיים את הסט ואז תנוח 30-60 שניות ותתן עוד 10 חזרות כאלו עם אותו משקל...
בכל מקרה היפרטרופיה פחות מעניינת אותי אז אין לי מה לדוש בזה יותר מידי , שוב תודה על הסימוכין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוב, אני מאמין שזה עניין אינדיווידואלי, מתרגלים להכל בסוף, אישית אני עובד בין 45-90 שניות כי ככה אני מרגיש שאני באמת עובד, שעבדתי 5 על 5 בחזה אכן ונחתי 4-5 דקות בין סט לסט, להרים את המשקל פשוט לא היה אפשרי בלי זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() פשי תותחים אחד אחד חח באמת אני מאימון שעבר התחלתי לנוח 60-90 שניות, הורדתי קצת משקלים אבל אין מה לעשות ככה זה, מרגיש טוב בינתיים. נשארו לי עוד 3.5 חודשים למסה נקווה שיצא מזה משהו
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה, אתה תראה שההיפרטרופיה משתפרת פלאים.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה לנוח בין סטים? | TrueBlood | אימונים | 16 | 24-12-12 21:42 |
איך לעבוד ומתי לנוח ?? | FiShNzoN | אימונים | 4 | 09-06-10 19:44 |
מתי לנוח בתוכנית אימונים ab | eliyahu | אימונים | 4 | 04-01-09 19:43 |
מתי לנוח בתוכנית אימונים ab | מדוזה | אימונים | 6 | 06-12-08 18:17 |