|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני כשנה שקלתי 84 וירדתי ל62
ואז עשיתי מסה עכשיו אני שוקל 70 +- איך אני יודע אם יש לי עור עודף/עור עודף בבטן בידיים וכו'.. ואם יש לי איך אפשר להוריד עור עודף בבטן ובמקומות אחרים? תודה לעוזרים=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה גובה אתה ? והאם 84 קילו זה המשקל המקסימאלי שהיית בו ?, עור עודף בדרך כלל נוצר במשקלים מאוד מאוד גבוהים (לא בטווח שאתה נמצא בו) ואז שום חיטוב לא יעזור, צריך לעשות ניתוח על מנת להסיר את זה. לא ראיתי תמונה שלך אבל אם הנתונים שהצגת הם נכונים אני דיי בטוח שזה לא המקרה אצלך, כנראה שאצלך היחס בין אחוז השומן לשריר הוא לטובת השומן ובגלל זה יש לך אזורים בגוף שאתה לא מרוצה מהם. אם תעלה תמונה זה יעזור, כי ההסבר שהצגתי פה היה שטחי ביותר..
מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() הנה תמונות.. יש לי שומן עודף? עריכה: גובה 170~171 גיל 17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשהעלת את הפוסט התייחסת "לעור עודף" ולפי התמונות זה לא נראה שייש לך עור עודף, אתה פשוט על אחוז שומן גבוה ואתה צריך להריץ חיטוב זה הכל. יש אנשים שמשמינים יחסית בצורה שווה בין כל חלקי הגוף ויש אנשים שהם משמינים אז עיקר השומן נוטה להצטבר באזור מסויים. אצל גברים זה לרוב באזור הבטן (כמוך) ואצל נשים זה בעיקר באזור הירכיים והאגן. בקיצור כל מה שאתה צריך לעשות זה לרדת באחוזי שומן, זה הכל.
סתם לידע כללי העלתי לך פה סרטון מיוטיוב על בחור עם עור עודף, ככל הנראה הוא היה מאוד שמן וכמו שאתה תראה בסרטון הוא עשה דיאטה ונשאר עור עודף, סביר להניח שהוא היה על אחוז שומן מאוד מאוד גבוה. http://www.youtube.com/watch?v=TIz18w4G73o מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה רבה עזרת לי מאוד!=] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרופא אמר לי שזה הורמונים וזה יעבור עד גיל 21.. יש דרך להפטר מיזה לפני? יש כאלה שיש להם ג'ולה בפיטמה לי אין.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער אח שלי, לא נתקלתי בתופעה כזאת אבל אם הרופא אמר אני מניח שהוא יודע.
בתמונה בכל אופן לא רואים נפיחות בפטמות. מדריך חדר כושר (בית ספר למאמנים-וינגיט) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עור עודף | BlackHawkins | פציעות ספורט | 22 | 04-05-11 17:44 |
עודף שומן בחזה | DanD | פיתוח גוף-כללי | 11 | 20-08-09 14:12 |
עודף עור | shlomi1994 | פציעות ספורט | 17 | 22-06-09 11:32 |
עודף משקל---> עודף שומן | doron21 | אימונים | 4 | 13-09-07 10:35 |