|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני חדש בפורום ויש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור.יש לי שרירי חזה לא סימטרים(אנשים לא שמים לב אבל אני כן וזה מאוד מפריע לי בעין).אני מתאמן שלוש שנים בחדר הכושר אימון a פעמיים-שלוש בשבוע.האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לייעץ לי מה לעשות?אני יודע שיש פה אלמנט גנטי אבל עדיין אני חייב לשפר את זה.
תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה תמונה.
שום דבר בגוף הוא לא סימטרי, וזה קשור לגנטיקה כמו שאמרת. אף אחד לא מושלם ולא סימטרי. בקיצור, תעלה תמונה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא יכול להעלות לפה תמונות עדיין(צריך 7 הודעות ואני חדש).ואני מודע לכך ששום דבר בגוף לא סימטרי אבל זה מפריע לי מאוד,ברמות שאתה לא מבין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
כללי:: חייל בחייל האוויר מתל אביב
עוסק ב:: בחדר כושר
חדר כושר: קאנטרי אזורי חן
|
![]() לא משנה מה,אל תתחיל לאמן צד אחד יותר,ובתרגילי חזה שלך תתחיל להשתמש ב dumbbles במקום במוט לbench press ככה צד אחד לא יעבוד יותר,ולא תוכל להגדיל את המשקל רק בצד אחד כי הצד השני לא יעמוד בזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וגם לי יש בעיה דומה לשלך אני חושב שכדי שתעלה תמונה...(אני מבין שאתה לא יכול עדיין. אבל איך שיהיה תמונה זה יעזור לנו להבין איך אומרים תומנה שווה 1000 מלים ![]() וגמר חתימה טובה!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה-שרירי בטן | elior11 | פיתוח גוף-כללי | 22 | 22-03-11 13:08 |
שרירי גב - שאלה | eliko1020 | גלריות הגולשים | 15 | 23-04-09 14:59 |
שאלה|שרירי בטן. | HellTH | אימונים | 5 | 08-06-08 15:25 |
שאלה על שרירי בטן | חולה^דיכאון | אימונים | 4 | 27-03-08 14:42 |