![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא ממש קשור לפורום אבל לא מצאתי משהו אחר..
לרוב שלשול זה תסמין של מחלה מסויימת, אבל מה אם השלשול לא נגרם ממחלה אלה משתיית חלב , זה מסוכן באותה מידה? האם הגוף מנצל את הערכים התזונתיים של החלב לפני שהוא יוצא החוצה? האם יש דרך לטפל בזה חוץ מלהפסיק לשתות חלב ? זה קורה לי רק עם חלב ולא עם מוצרי חלב אחרים כמו גבינות.. אני זוכר שזה היה קורה לי כשהייתי מתאמן לפני שנה וכמה חודשים, עכשיו התחלתי להתאמן בקטנה ושמתי לב שכל פעם שאני שותה חלב אני הולך אחרי 4 שעות ככה לשירותים ומשלשל... נערך לאחרונה על ידי alvaalva, 10-09-12 בשעה 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא שווה את הסיכון שזה יפתיע אותך במקום לא נעים ולא שווה את הסבל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() שתה חלב דל לקטוז ויהיה בסדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה משיגים את זה?
בטח עולה מיליונים גם אפשר גם צרוך אנזימים שמפרקים לקטוז ממקור חיצוני? מאכל מסוים? או אפילו תוסף תזונה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני משלשל כבר שנתיים מהחלב, לא יודע אם יש בעיה עם זה, אשמח לדעת מידע.
מצד שני, אותם רופאים שיגידו לך שזה לא תקין לשלשל כל יום, יגידו לך שזה לא בריא לשתות כל יום גלון חלב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אל תשתה חלב תאכל 5-6 ביצים כל יום ובשר טחון מה הבעיה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני כבר אוכל את זה בלי קשר לחלב.. וזאת הדרך הכי קלה להכניס 600 קלוריות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אני מזמן לא שותה כמויות של חלב, פשוט אוכל ב0ר ופ0טה, לא צריך יותר מזה בשביל להיות על 100 קילו
פעמיים שלוש בשבוע שותה חצי ליטר חלב
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך אוכלים כשיש שלשול? | eatinpie | תזונה ותוספים | 7 | 19-05-11 14:20 |
הלוג של בין שמשון | ביג שמשון | לוגי אימונים | 2 | 24-11-07 15:18 |