|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי כולם,
בת 28, חזרתי להתאמן במכון כושר לפני כ- 5 חודשים, אחרי כמה שנים טובות. בעברי הייתי ספורטאית ושיחקתי כדורעף מקצועי. אחרי שקיבלתי לא מעט המלצות שונות לתכניות אימונים מלא מעט מאמנים במכון הכושר, לפני כשבועיים התחלתי להרגיש כאבים- פעם בברך שמאל ולפני שבוע התפתחה דלקת בגיד בירך ימין. החלטתי שאני משנה תכנית אימונים, מתוך מסקנה שהתכניות שהמליצו לי- כנראה לא טובות לי ואימונים ממוקדים חוזרים על שריר אחד כנראה שוחקים מדיי. מציינת שנכנסתי מאוד חזק לכושר- עד הפציעות הייתי מגיעה על בסיס יומי למכון, מקפידה על אימוני כח יום כן/ יום לא, ובין לבין- אימוני ריצה/ הליכה מהירה. אימוני הכח לא היו a/b, אלא אימוני סופר סטיםשל שעה וחצי גג, כל הגוף, 3 פעמים בשבוע. התחלתי להתעניין באימוני קרוספיט, לקרוא על השיטה ואופן התרגילים, אבל הייתי רוצה להתייעץ באיזה אופן מומלץ לשלב אימוני כח עם קרוספיט, איך להרכיב אימון קרוספיט- כמה תרגילים בכל סט- האם לשלב בסט תרגילי רגליים, בטן וזרועות, או שכדאי להרכיב אימוון מסט ידיים, סט רגליים וסט בטן לדוגמא..? אני יודעת שיש המון תרגילים שאפשר לעשות- אני לומדת גם מעוד אנשים שעושים קרוספיט במכון, אבל אשמח להתייעץ בכל זאת, אם וכמה גם מומלץ לשלב אימוני ריצה במהלך השבוע.. תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים ss | Yarden123 | אימונים | 0 | 15-03-12 14:03 |
תכנית אימונים. | avishav1 | אימונים | 25 | 04-01-10 23:22 |
תכנית אימונים | ISR | פיתוח גוף-כללי | 5 | 17-01-09 09:31 |
בקשת תכנית אימונים | Dvir1225 | אימונים | 2 | 17-07-08 14:21 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |