|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
התחלתי להתאמן בחדר כושר (פעם קודמת נרשמתי להולמס פלייס ולא ממש התמדתי). המכון שאני רשום אליו מאוד קטן ועל פניו מאוד שכונתי... אני לא ממש סומך על המדריכים (המעטים) שם.. הם יותר שומרי כניסה מאשר מדריכי חדר כושר. בשעות שאני מתאמן אני גם לרוב לבד - בדד בחדר כושר (זו אחת הסיבות שנרשמתי דווקא לשם) בכל מקרה, אני מסתדר עם כל המכשירים שאני צריך לעשות ואני משתמש באותה תוכנית שהכינו לי בהולמס פלייס.. אבל יש לי בעיה עם מכשיר הפרפר.. בניגוד למכשירים האחרים.. אני לא מרגיש שהמכשיר הזה עובד (אני בטוח שאני מבצע את התרגיל לא נכון). כשאני עושה אותו במשקל נמוך אני לא מרגיש כלום וכשאני עושה אותו במשקל מעט גבוה יותר אני לא מרגיש שהשרירים עובדים.. אני מרגיש מעין תחושת קצוץ מוזרה כזאת באיזורים שבתמונה הנ"ל ואלה האזורים היחידים שבהם אני מרגיש את המכשיר.. סימנתי את האיזורים בתמונה הבאה: fastup.co.il/images/88095549.jpg (עמכם הסליחה, איאפשר לצרף את התמונה באופן ישיר כי מסתבר שצריך 7 הודעות לפני שאפשר לפרסם תמונה) עם המכשירים האחרים אין לי בכלל בעיה. תובנות..? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי תרגיל מסויים פרפר | ac1240 | אימונים | 1 | 17-05-12 22:20 |
יש תרגיל למשקולות יד שמחליף פרפר במכונה? | חמאת בוטנים | אימונים | 7 | 26-04-11 23:47 |
פרפר | tuli10 | אימונים | 13 | 30-10-08 14:16 |
פרפר | LHO | אימונים | 11 | 11-04-08 13:20 |
שלום איזה תרגיל יכול להחליף פרפר כנד מכונה ? ועוד משהו .. | fuyan | אימונים | 10 | 25-11-06 15:16 |