|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני בן 16 מתאמן בערך חודש ב holmes place המטרה שלי זה להיות גדול וחזק אני שוקל בנתיים 70 והגובה שלי הוא 180 מה אתם אומרים לאיזה משקל כדאיי לי לעלות ?
אני לא כלכך יודע לעבוד על הרגליים מה שאני עושה בנתיים זה מכשיר כזה שנראה כמו חללית שאתה יושב נמוך ויש דבר כזה למעלה שאתה דוחף אותו עם הרגליים ולפי מה שהבנתי זה עובד על השריר של ה squat פשוט אני מפחד לעשות squat כי אוליי אני יעשה את זה לא נכון מה אתם אומרים ? ועוד מכשיר שאני יושב ודוחף עם החלק הקדמי של הכף רגל שזה אמור לעבוד על השריר של התאומים וזה לא משהו .. ועוד מכשיר שיושבים ומעלים את הרגליים למעלה אז מה אתם אומרים כדאיי לי להחליף את זה אם יש משהו שאני מרגיש שאני מתאמץ בו זה החללית הזאת .. איזה תרגילים אתם ממליצים לרגליים ? ואם זה משהו עם מוט תסבירו לי אם זה מסובך ואם אני יכל לפגוע בגב או משהו ... ועוד משהו שמתי לב שאני לא עובד על הגב התחתון באימון גב אני עובד רק על הקתפיים ועל החלק העליות יותר של הגב לא על השריר שמעל לתחת , זה חשוב לעשות תרגילים לגב תחתון ? ואם כן איזה לעשות ?? והאם אתם ממליצים לי לקחת תוספיי חלבון או פשוט לאכול המון כמו שצריך ולהנות מהאוכל תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אשכרה fxp פה אפילו יותר גרוע... למה לעזעזל אתה מפחד לעשות סקוואט? אתה פחדן! תעשה ss כמו שצריך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני מפחד לעשות squat לא בכלל שזה מפחיד וואו squat לקום ולעלות פחד מוות הנה גם יש פה מוט איזה פחד אני רועד , אני מפחד לעשות לעצמי נזק לגב בגלל שאני לא יודע איך לעשות את זה .. שונא ילדים פוצים כמוך עושים לי ss בשביל להראות שהם מבינים אתה רואה בנאדם לא מבין לא יכלת לדבר בשפה שאני אבין , אני קראתי על זה עכשיו בגוגל starting strange אבל בכל זאת אתה מדבר פה במושגים בשביל להיראות מבין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פשוט תראה הרבה סירטונים ביוטיוב על זה תתחיל עם מוט ריק אפילו כמה פעמים בשביל הלמידה תצלם ותעלה לפורום(ומוט ריק לא מה שיפגע לך בגב) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ובנוגע ל ss זה רק תרגילים בסיסיים אני לא יכל להוסיף לתוכנית תרגילים משל עצמי כמו תרגילים ליד קדמית ואחורית ? ונגיד אני עושה את התוכנית רק בלי power clean אתה אומר זה בסדר ? אני לא רוצה לעשות power clean זה נראה לי יותר מידיי מסובך וקורדינציה וקפיצות וגם ככה זה עובד על השריר של ה dead lift לא ככה גבר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
במקום הpower clean תעשה bent over row כדאי לא להוסיף דברים מקסימום פימפום ידיים באימון ביום חמישי אם אתה ממש מתעקש(בגלל שיש 2 ימי מנוחה) ואולי אחרי איזה חודש בתוכנית איזה 2 סטים מקבילים משקל גוף אימון A ו2 סטים משקל גוף מתח לאימון B |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש הרבה אנשים שמפחדים מהסקוואט! אם תעשה כמו שצריך לא יקרה לך כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תלמד מיוטיוב את הטכניקה הנכונה
ובחדר כושר תבקש מאחד המאמנים יהיה לידך באימונים הראשונים לבדוק שאתה באמת עובד כמו שצריך. אל תפחד ומנגד על תבחר משקל על פני טכניקה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אז נגיד אני עושה a\b רגיל כמו שהייתי עושה עכשיו ומוסיף לאימון a פשוט squat ו deadlift זה לא יהיה אפקטיבי ונכון ?
אימון a שלי : חזה , יד אחורית , בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אימון a:
סקוואט בנץ' מתח אימון b: סקוואט פרס דדליפט אחי אתה מתחיל, אין לך מה להתעסק עם כפיפות מרפקים ויד אחורית כי מהתרגילים הבסיסיים כל הגוף גודל, תתחיל להתאמן ולעלות משקלי עבודה . לאחר חודש-חודשיים תוכל לשלב תרגילים לכפיפות מרפקים, מקבילים וכו' ... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אפשר לגדול עם התכנית הזאת? | wilshire818 | אימונים | 5 | 02-08-11 01:06 |
עד כמה אפשר לגדול עם תכנית ביתית+דאמבלים, מוט ומולטי-טריינר? | Some1FromTheHell | אימונים | 12 | 20-05-09 23:08 |
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר למדידת אחוזי שומן בירושלים? | אלון22 | תזונה ותוספים | 2 | 10-06-08 22:33 |
אפשר לגדול מ3 אימונים בשבוע? | P-a-n-1-c | אימונים | 38 | 08-10-07 15:52 |
אפשר תמונות לפני ואחרי של לרדת מגדול? | סהר! | פיתוח גוף-כללי | 1 | 26-08-07 08:24 |