|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אני שוקל 105 וגובה 1.83
אני כבר 3 חודשים מתאמן ab ו4 אימונים בשבוע, שותה שייק חלבון אחרי אימון ומשתדל לאכול המון אחוז שומן מאוד גבוהה ואני רוצה להתחיל בחיטוב אם אני יאכל בבוקר סלט עם קוטג' - צהריים סלט עם עוף (בלי עור) - וערב סלט עם טונה זה תפריט טוב לחיטוב? מדבר על חודש בערך לרדת 7-8 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() אתה סתם תפגע בעצמך אם תעשה את זה.
תפריט טוב שיכול להתאים לך הוא: אחרות בוקר: ביצה שלמה + 1 חלמון ביצה, קופסה טונה במים, פרוסה לחם קל עם טחינה וירקות. ארוחת ביניים: 100 גרם חזה עוף וסלט. ארוחת צהריים: 150 גרם חזה עוף, 150 גרם אורז מבושל וירקות. ארוחת ביניים: 100 גרם חזה עוף/דג, 100 גרם אורז מבושל וירקות. אחרות ערב (אחרי אימון): 150 גרם חזה עוף, 150 גרם אורז מבושל וירקות. לפני שינה: גביע קוטג' חצי אחוז. תוסיף לעצמך 7 אגוזי מלך ו-7 שקדים במהלך היום מתי שאתה מרגיש רעב. תשלב את כל זה ביחד עם לפחות 120 דקות אירובי בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה 120 דק' אירובי בשבוע.. 4 אימונים כל אימון חצי שעה אירובי..
ותודה רבה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: היי-טק
חדר כושר: בית
|
![]() אני מקווה שאתה עושה את האירובי אחרי האימון כוח, אם לא אז תעשה אחרי האימון.
תשתדל שאימון כוח לא יעבור את השעה - שעה ורבע ולאחר מכן חצי שעה אירובי. כל חודש תעלה את האירובי ב-5 דקות לאימון במשך חודשיים עד שתגיע ל-40 דקות אירובי לאימון. הייתי ממליץ לך לשלב bcaa או hmb עם האימונים כדי למנוע פירוק של השריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת\ייעוץ על תפריט בחיטוב | talll | תזונה ותוספים | 16 | 21-07-09 19:33 |
תפריט בחיטוב | mb512 | תזונה ותוספים | 13 | 19-08-08 21:41 |
לגבי המאמר של עליית מסה - מה לגבי תזונה/תפריט ביום שלא מתאמנים האם זה זהה ליום אימון | ofer1888 | תזונה ותוספים | 4 | 14-03-07 16:08 |
תפריט בחיטוב | Deja Vu | תזונה ותוספים | 7 | 21-02-07 00:11 |
תפריט בחיטוב שלי בבקשה .... helppp | סמי21 | תזונה ותוספים | 9 | 28-10-06 16:57 |