|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אז ככה למי שלא יצא לו לראות , ( כי הגיעו הרבה חדשים מאז ) .
ריכזתי חלק ועוד מעט הוסיף תמונות עדכניות . http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=3517 . http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=6162 . http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=3223 . http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=13277 . שבת שלום לכולם ומועדים לשמחה .
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יפה לראות שבן אדם מבוגר מתאמן!
אחלה תמונות! בן כמה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ------- אני תמיד נהנה לראות את התמונות שלך בארה"ב עם הגדולים, לראות תמונות שלהם זה כבר נדוש, תמיד סיקרן אותי לראות אחד כזה במציאות ולעמוד לידו ולראות את הגודל המיפלצתי מקרוב.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח ואללה אני ב 4 שנים יותר צעיר ממנו ![]() הוא ניראה מבוגר בגלל שהוא גדול ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בואנה יואב !! הצתלמת עם הרבה באדיבילדרים !!! עכשי אני באמת תופס ממך !
את התמונות האלו לא ראיתי !!( הלינק השלישי ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יפה, אחלה תמונות מחו'ל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() איזו דרך ארוכה עברתה בתחום פיתוח הגוף יואב ידידי
![]() בהחלט תמונות מרשימות כל הכבוד ![]() איך החיטוב מתקדם? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח לשמוע גם איך התקדמת מאז התמונות שלך ושל גיימר. עשית חיטוב, נכון?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נותן המון מוטיבציה! אתה נראה מצויין!
במיוחד בחתימה שלך! יש לך יד אחורית אדירה ואמות ענקיות! אני רואה שהחבר'ה פה שואלים איך החיטוב מתקדם, אז ספר אם בא לך.. אני רואה שאתה עשית המון ראיונות עם מפתחי גוף גדולים, מתי יעשו לך ראיון? זה יהיה מעניין יותר! או שיש כבר ואני טועה.. בכל אופן אשמח לראות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה אחלה תמונות אהבתי!!
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אפשר להעריץ אותך רק בגלל התמונות .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
יואב טל
|
![]() תודה לכולם על המילים הטובות .
אני בן 31 נשוי +1 . לא בדיוק רבתי עם פרינגו , הוא דרש 10$ להצטלם איתו ולא התאים לי כי כולם מצטלמים איתך בחינם , וזה עוד ששפכתי כסף אצלו בבוטקה . אחרי שהוא הפיל לי את המצלמה , הפכתי לו את השולחן , השומרים העיפו אותי החוצה אבל היה לי כבר חותמת ביד אז אחרי 10 דקות חזרתי , זה הכל . החיטוב לא הולך מי יודע מה החג הרס לי והרבה , אני עדיין מבצע אירובי באדיקות . יש משפט חשוב וחכם עצה יקרה שקיבלתי מהאדמו"ר בכנס ואני משתדל לאמץ אותה למרות שלא תמיד הולך . והיא ...."לא להכניס פחמימות אחרי השעה 7 בערב לגוף כלל . הניגרי מכניס לי רעל בשיחות מוטיבצייה כשאנחנו מדברים בטלפון .
![]() |
#13 |
מנהל ראשי
|
![]() למה מה קורה אחרי 7 בערב?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
יואב טל
|
![]() ציטוט:
לאדם ששוקל 100 ק"ג על גובה של 1.75 ועבר את גיל ה-30 וחילוף החומרים שלו זה כבר לא מה שהיה פעם בטח לא כמו של בני הנוער כאן . וכל מה שאני מעוניין כעת זה חיטוב ושריפת שומן אז כן פחמימות בין אם הם מורכבות או ריקות לא מתאימים כל כך לירידה במשקל . לא אמרתי לא לאכול כלל פחמימות רק לא בערב זה הכל . מה כל רעש ? וגם אני שמעתי את ההרצאה של גיא שלמון שכבר ידעתי עוד בעבר , על החלון האפשרות לאחר אימון שילוב של חלבון עם פחמימות .... אני רוצה לרדת ולשרוף ולנסות למזער את ירידת השריר ולהגדיל את שריפת השומן . מה כל כך מסובך פה ?
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יואב תגיד איך מתקדם החיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() יואב לפי הקול שלך שדיברנו ליפני כמה ימים נשמעת כיאילו ירדת איזה 10 קילו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.bbi.co.il/gallery/index.php?action=displayBig&iteminfo=set9|0023.jpg
אני סוגד לך. מה הסיפור עם פרינגו? למה רבתם? נערך: קראתי למה.... סחתיין על האומץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אוי ואבוי...
כבר בשנות ה-40 ידעו שזה מיתוס, אז היום אומרים כאלה שטויות?
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יואב תמונות יפות,גוף מסיבי,חיטובון ומברוק עליק.
|
![]() |
![]() |