|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() צריך לקבל החלטה עד יום חמישי בבוקר ..
1 המטרה היא חלבון כמה שיותר נקי ולא גיינר! אני משלב גם להרזות ולפתח שרירים.. 1( אופטיום גולד סטנדרט 2 ( סאן איזולט פלטינום 3 מטריקס 5 אני לא במאסה! , אני עובד 4-5 פעמים בשבוע עם חזרות גבוהות 3 סטים של 12 תוכנית abc אני במאזן קלוריות ופחמימות שלילי! אני רוצה להרזות ולא לאבד שריר כמובן להוסיף שריר . ת בתודה מראש ושמח לחוו"ד מורחבות לגבי כל אחד מהאבקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחח חלבון כמה שיותר נקי? אתה מודע לכך שההפרשים של שאר הערכים הם זניחים לגמרי?
אם אתה רוצה חלבון ממש ממש ממש נקי לך על נייצ'ר בסט האיזולט שלהם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תבחר בסיינטרקס או ב san
אל תיגע ב optimum, שלא נדע--- תחכה לך שם הפתעה בטעם ![]()
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דא"ג לסיינטרקס m5 יש 3 סוגי חלבון ולכן נחשב יותר איכותי ( יש לו גם בדיקות מעבדה באתר של ישראלבודי)
ה san הוא איזולט, והוא מעולה למי שסובל מבעיות לקטוז ( מוצר מבטיח וחדש יחסית בארץ ) אלו באמת המוצרים המובילים בארץ
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא רואה סיבה לשלם יותר בישביל לקבל תישלובת חלבונים סאן אחד האיכותיים אבל יקר מאוד יחסית לשאר המוצרים מה קורה כפרה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אל תשכח גם שמבחינת אמינות הם נפלו בבדיקות מ עבדה כפרה תעשה גוגל על אופטימום-כבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על התגובות , בסוף קניתי את הסאן בטעם ווניל אני משלס
אותו על בסיס חלב 1% שומן ! פעמיים ביום אימון ופעם אחד ביום חופשי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() המטריקס 5 של סיינטרקס הוא חלבון איכותי מאוד המכיל 3 סוגי חלבון.
על החברה-סיינטרקס ידועה כחברת התוספים בין היחידות שיש בשוק שיש לה יד עם בתי חולים,משמע מוצריה הם באיכות גבוהה מאוד. על המוצר מטריקס 5 תוכל לקרוא בלינק הבא http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1675
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה..דחוף דחוף בקשר לקניה מסלול ריצה של york | mr_boy99 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 05-01-11 20:44 |
שאלה..דחוף דחוף בקשר לקניה מסלול ריצה של york | mr_boy99 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 03-01-11 15:48 |
שאלה דחוף|כמה אחוז שומן גבינה צהובה סקנדינבית או עמק?דחוף בבקשה! | Boxster | תזונה ותוספים | 1 | 07-07-08 22:25 |
שאלה דחוף על נהיגה בלי רישיון דחוף רק ממי שיודע | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 24 | 12-03-08 16:30 |
דחוף דחוף דחוף! מה להביא מסין? | 2pac2 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 26-09-07 12:33 |