![]() |
התלבתות בין סוגי אבקות בבקשה דחוף
צריך לקבל החלטה עד יום חמישי בבוקר ..
1 המטרה היא חלבון כמה שיותר נקי ולא גיינר! אני משלב גם להרזות ולפתח שרירים.. 1( אופטיום גולד סטנדרט 2 ( סאן איזולט פלטינום 3 מטריקס 5 אני לא במאסה! , אני עובד 4-5 פעמים בשבוע עם חזרות גבוהות 3 סטים של 12 תוכנית abc אני במאזן קלוריות ופחמימות שלילי! אני רוצה להרזות ולא לאבד שריר כמובן להוסיף שריר . ת בתודה מראש ושמח לחוו"ד מורחבות לגבי כל אחד מהאבקות |
חחחחחח חלבון כמה שיותר נקי? אתה מודע לכך שההפרשים של שאר הערכים הם זניחים לגמרי?
אם אתה רוצה חלבון ממש ממש ממש נקי לך על נייצ'ר בסט האיזולט שלהם |
תבחר בסיינטרקס או ב san
אל תיגע ב optimum, שלא נדע--- תחכה לך שם הפתעה בטעם :) |
דא"ג לסיינטרקס m5 יש 3 סוגי חלבון ולכן נחשב יותר איכותי ( יש לו גם בדיקות מעבדה באתר של ישראלבודי)
ה san הוא איזולט, והוא מעולה למי שסובל מבעיות לקטוז ( מוצר מבטיח וחדש יחסית בארץ ) אלו באמת המוצרים המובילים בארץ |
ציטוט:
אני לא רואה סיבה לשלם יותר בישביל לקבל תישלובת חלבונים סאן אחד האיכותיים אבל יקר מאוד יחסית לשאר המוצרים מה קורה כפרה? |
ציטוט:
אל תשכח גם שמבחינת אמינות הם נפלו בבדיקות מ עבדה כפרה תעשה גוגל על אופטימום-כבד |
תודה רבה על התגובות , בסוף קניתי את הסאן בטעם ווניל אני משלס
אותו על בסיס חלב 1% שומן ! פעמיים ביום אימון ופעם אחד ביום חופשי :) |
המטריקס 5 של סיינטרקס הוא חלבון איכותי מאוד המכיל 3 סוגי חלבון.
על החברה-סיינטרקס ידועה כחברת התוספים בין היחידות שיש בשוק שיש לה יד עם בתי חולים,משמע מוצריה הם באיכות גבוהה מאוד. על המוצר מטריקס 5 תוכל לקרוא בלינק הבא http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1675 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ