|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
גיל- 17 גובה: 173 משקל-76 א.ש: 10-11 מתאמן כרגע בחלוקה של ab בכללי מתאמן שנה וחודש בערך. חיטוב עובד לפי 9-12 סטים שריר גדול ו3-6 שריר קטן. הכל מתקדם חוץ מהחזה, עליתי המון במשקלי עבודה ורק בבנץ' ירדתי והכל בחיטוב. פולי עליון לחזה 109 קילו ל6-7 חזרות, בנט אובר רואוו 95 קילו התחלתי את התרגיל לפני 4 אימונים בסך הכל. סקוואט 120 קילו 6 חזרות (מתאמן רגליים עם הרבה הפסקות ולכן לא מרים יותר). לחיצת רגליים 300 קילו בערך ל7 חזרות, הרגליים שלי חזקות יחסית. בקיצור יחסית חזק לגילי ולזמן אימון ועם מסה יפה מאוד. הבעיה היא בבנץ' ירדתי במשקל, הייתי בסוף מסה על 90 קילו ל6 חזרות ועכשיו 80 קילו. ניסיתי המון וריאציות שונות של אימון חשבתי על להוריד את כמות הסטים מ12 ל 10שיחולקו כך: בנץ' פרס 3 סטים. חזה עליון עם דאמבלים 4 סטים. ובנץ' בשיפוע שלילי 3 סטים. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() שיהיה בהצלחה וכל הכבוד!
רפואה סינית - טיפולים,סדנאות וכל המידע מהמרכז הוותיק בישראל ל-רפואה סינית. עגלות לתינוקות - המובילות בעולם ובמגוון דגמים. השכרת קריוקי, מערכות הגברה וציוד מגוון לאירועים. מתנות לילדים-מתנות מקוריות ובהקדשה אישית לילדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח תודה, אבל התכוונתי מה דעתכם לגבי התכנית של החזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה אבל כנראה שלא הבהרתי את עצמי טוב.
המטרה העיקרית שלי היא היפוטרפיה, נכון שאני בחיטוב אך הגוף שלי ממשיך להגיב יפה מתחזק וגודל(כמובן שלא כמו במסה). ובמקביל המטרה שלי כוח. לטעמי 3 סטים של 5 חזרות ממש לא מספיקות. אני קראתי המון מאמרים על ההיפוטרפיה של סיבים לבנים ואדומים והגעתי למסקנה שהטווח להיפוטרפיה מקסימלית הוא גיוון, כלומר לגוון בתרגילים מורכבים בין 3-6 חזרות לבין 6-8 ואפילו 10. ומבחינת כמות סטים בין 6-10 לשריר גדול למתאמן הטבעי. עוד עצות בנוגע לתכנית החזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אני יודע שמחקרים ועובדות בשטח קובעות ולא אני.
התכוונתי לומר שאני הסקתי כמוהם, אני לא יודע על איזה מחקרים אתה מדבר ואני אשמח אם תביא לי את המקור. אני הסתמכתי על האשכול הזה: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=16&page=1 בדגש על עמודים 2-3. אשכול ממש מעניין שבסופו של דבר קבעו ששם המשחק הוא גיוון בערך לפי איך שרשמתי. הבעיה היא שהאשכול ישן יחסית ואני לא יודע אם הוא עדיין אקטואלי או שישנם מחקרים מעודכנים יותר. מה דעתך? וחוץ מזה אתה צודק בכל שאמרת "יותר משקל שתרים = יותר מסת שריר - נקודה!" זה ברור לי לגמרי ובקשר לSS אני ממזמן כבר הספקתי לקרוא ולהבין את עניין התכנית. עכשיו אני מבקש שתחזור איתי לנושא של האימון חזה או כל אחד אחר שיעזור. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ramsar7002@gmail.com תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |