|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי לדעת, מה הדעה הרווחת פה בפורום לגבי עבודה על שרירים קטנים. אני מדבר באופן כללי,על "בילדרים" טבעיים . שעובדים 3-4 פעמים כבד בשבוע כשהם נשענים על תרגילי הבסיס,במקביל לתזונה נכונה.
הכוונה לכתף אחורית,כתף אמצעית,תאומים,טרפזים,בייספס וכו'.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תגובות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() אני עובד על השרירים הקטנים הם לא פחות חשובים מהשרירים הגדולים מבחינה אסטטית אני אוהב לעבוד על תאומים וטרפזים זה שרירים חשובים אבל רק אחרי העבודה על השרירים הגדולים
בתכנית כמו ss בדרך כלל לא עובדים על ידיים בגלל שיש תרגילים מורכבים שמפעילים גם את השרירים הקטנים אוטומטית למרות שיש כאלה שפעם בשבוע בכל זאת יתנו פאמפ קטן לידיים בנוסף אני אישית עובד פעמיים בשבוע בסוף האימון על תאומים ואמות ביום של חזה הוספתי שני תרגילים ליד קדמית ביום של גב יש לי 3 תרגילים ליד אחורית וביום של רגליים יש לי עבודה על כתפייםם (גם טרפזים עובדים פה קצת) 4 תרגילים כדי לעבוד על כל הכתף למרות שאם אתה שואל אותי רוב האנשים פה יותר מתמקדים רק בשרירים הגדולים אולי עבודה על תאומים פה ושם אבל הרוב שרירים גדולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי הבנתיי..אז אתה מוסיף בתכל'ס נפח לשרירים קטנים, ויש שינוי? זתומר'ת- עובד עליך הקטע של הנפח על שרירים קטנים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() כן אני לא חושב שמספיק העבודה עליהם בתרגילים המורכבים- הם משמשים רק שרירי עזר ופועלים ברמה מאוד נמוכה
אם נותנים להם עבודה ממוקדת אליהם שיעבדו כשריר מרכזי בתרגיל לדעתי וגם מה שאני רואה על עצמי אתה תראה שהם גודלים יותר וגם מבחינה פרופורציונלית זה ייראה יותר אסטטי זה גם למה אני מוסיף תרגיל לחזה עליון למרות שהבנץ' עובד על כל החזה אני מעדיף להוסיף דגש קטן לחזה עליון |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שרירים קטנים פחות מנוחה? | maaw | אימונים | 1 | 22-11-09 08:46 |
שרירים גדולים וקטנים? | orelhindi | אימונים | 8 | 12-04-08 15:56 |
אימון שרירים קטנים[דיבורים, לא אימונים] | IRON-MASS | פיתוח גוף-כללי | 9 | 30-04-07 23:02 |
שרירים קטנים,גדולים.. | DropDead | אימונים | 8 | 21-09-06 15:43 |
שרירים גדולים - שרירים קטנים ? | ari | אימונים | 12 | 08-09-06 13:21 |