|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() שלום,התוכנית שלי היא כזאת:
A סקוואט 3x8 בנצ' 3x5 פרפר עם דאמבלים 2x10 מקבילים 2xMAX טרייפספ 2x10-12 B דדליפט 1x5 מתח בתוספת משקל/בנט אובר 3x6-8 פרס 3x5 הרחקה לצדדים 1x10-12 בייסיפס 2x10-12 השאלה שלי היא - אם אני עושה את התוכנית הזאת 4 פעמים בשבוע במתכונת של AxBAxAx זה בסדר? או שבגלל שאני פועל פה עם הרבה תרגילים מורכבים עדיף שאני יעשה אותה 3 פעמים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התכנית עצמה בנויה די טוב,אחלה תרגילים וכאלה.. אני אישית אוהב לעבוד כבד 3 פעמים בשבוע. ואם כבר 4 ימים בשבוע אז לעשות יום כן יום לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() העניין הוא שאני רוצה להתאמן 4 פעמים בשבוע,והמכון פתוח 6 פעמים בשבוע ככה שאני לא יכול יום כן,יום לא ולהתאמן 4 פעמים בשבוע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי
כוח אירובי כוח אירובי כוח או אירובי כוח אירובי כוח ?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי אחי s:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי אז..איך לעשות שאני יתאמן 4 פעמים בשבוע מבלי שיפגע לי בתאוששות ואז בהתקדמות במשקלים ?
ואני גם רוצה להתחיל לשלב אירובי - ריצות בים בגלל שאני לפני גיבושים לצבא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ראשון כוח
שני כוח שלישי אירובי רביעי כוח חמישי כוח שישי אירובי שבת מנוחה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא יפגע לי בהתקדמות?
יש צורך לעשות אימון כוח קל בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() תראה בעצמך,
אתה זה שרוצה לעשות 4 אימוני כוח בשבוע, שאם זה ab עם תזונה נכונה ושינה אתה יכול להתקדם סבבה, אתה גם יכול לעשות 5 אימוני כוח בשבוע..
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
*** מפגש ישראלבודי, תמונות וסיכום! *** | Meir787 | פיתוח גוף-כללי | 137 | 12-08-07 00:05 |
תוכנית אימונים שלי האם צריך שינוי? | אורי סטמקר | אימונים | 8 | 03-05-07 13:39 |
גיינר של Gnc [פעם הבאה כותרת לא עניינית תמחק] | Tickoment | תזונה ותוספים | 8 | 27-04-07 04:23 |
קבלו איזה נאום מדהים ומפתיע לטובת ישראל ב | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 0 | 22-04-07 21:05 |
מישהו יכול לעזור לי לבנות תוכנית אימונים? | guymir16 | אימונים | 2 | 10-03-07 21:57 |