|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל אני מתאמן זמן מה כבר על תוכנית AB, היא הולכת כך
A: בנצ פרס 3x5פרפר 3x8לחיצת כתפיים/פרס 3x5 הרחקה לצדדים 3x8 מוט w מאחורי הראש בשכיבה (טריספס) B: רגליים 3 תרגילים(מכרעים/לחיצת רגליים,תאומים) התחלתי סקאוטים 3 תרגילים לגבביספס תרגיל ובטן 3x20 עם משקולת מאחורי הראש. עכשיו המאמן עזר לי לבנות סוג של תוכנית משונה, אני מסכים, אני בעצמי הייתי מופתע. A: בנץ פרס 3x8 בנץ בשיפוע שלילי 3x8 פרפר 3x8 לחיצת כתפיים במכשיר 3x8/פרס הרמת מוט w למצח 3x8 לחיצה כתפיים עם משקולות יד יד תרגיל טרייספס מהסיבה שאני באמת הרגשתי שזה מספיק, כל שאר התרגילים עבדתי על השריר האחורי, למרות שהוא אמר לי שגם לשרירים קטנים לעשות 2-3 תרגילים, אני לא הסכמתי איתו בהתחלה אבל החלטתי לתת לזה נסיון, נראה כאילו הוא היה בטוח במה שהוא אמר. B: רגליים אותו הדבר גב בלי שינוי בייספס 2-3 תרגילים והכי חשוב בטן הוא אמר זה שריר שבאמת מנוחה של 4 שעות מספיק, למרות שהייתי בטוח שבטן כמו כל שריר אחר צריך מנוחה, רוב המאמנים אומרים שמספיק פעמיים בשבוע בטן, הוא טוען שכדי לי כל יום, עשיתי 3 סטים 20. אני חייב להודות שלעומת שאר הגוף הבטן לא מספיק מפותחת, כנראה גנים,אני גם לא על אחוז שומן כזה נמוך אבל אני יכול להרגיש אם היא מספיק חזקה או לא והיא לא.תוכנית די הזויה לטעמי, למרות שלקחתי אותה כי בזמן האחרון אני לא רואה שיפור אם זה בבנץ או בתרגילים אחרים. אחרי האימון אני כן מרגיש הרוג ומרגיש פשוט מצויין מה שלא הרגשתי די ממזמן, ידוע לי שיותר מידי תרגילים לא יביא אותי לשום מקום, אבל עדיין חשבתי לנסות את התוכנית ולראות איך הולך לי איתה, אולי אני באמת אשתפר. רציתי פשוט לחלוק איתכם ולשמוע את הדעות שלכם עליה. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה על שיטת אימונים למסה | buf123 | אימונים | 18 | 08-11-10 14:46 |
התוכנית אימונים שהמאמן בנה לי | FixMan | אימונים | 15 | 15-03-09 23:02 |
שאלה לגבי שיטת אימונים שונה | haas | אימונים | 9 | 09-08-08 00:32 |
שיטת אימונים בחופש | vertex | תזונה ותוספים | 3 | 22-05-07 00:24 |
[מאמר] איזה שיטת אימונים מתאימה לכם | Leo | אימונים | 0 | 11-03-07 20:54 |