|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי
אם אני עומד\יושב ומקרב עם 2 משקולות קירוב אופקי לחזה(כמו פרפר במכונה) זה בדיוק אותו דבר? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ממש לא... זה יותר תרגיל סטטי לanterior deltiod(משקולות מול הפנים) ולdeltoid עצמו(משקולות בצדדים)
אין עבודה מהותית של שרירי חזה בכלל
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התכוונתי קירוב אופקי כאילו שאני מקרב את המשקולות לחזה כמו קירוב של משקולות לחזה בספסל רק בעמידה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() איך נראה לך שזה יעבוד על החזה? המשקולות נמשכות לרצפה אז אתה בעצם לא דוחף אותן, אתה מזיז אותן קדימה ואחורה ומשאיר אותן באוויר סה"כ..זה יותר כתפיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה התרגיל הכי מצחיק לראות אנשים עושים, כל כך מטומטם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל הזה לא שווה כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() עוד לא הבנתי איך אפשר לעבוד חזה בעמידה???
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר, אם זה קרוס כייבל ואתה עושה קירוב אופקי בעמידה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
כשמחזיקים משקולת(מומנט התנגדות כלפי מטה מן הסתם) ב90 מעלות במפרק הכתף לא משנה מה התנועה השריר שיעבוד יהיה הדלתא, איזה חלק בדלתא כבר תלוי לאן אתה מביא את המשקולות... אני הבנתי מה אתה אמרת, אתה כנראה לא הבנת את התשובה...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לההההה באמת??? תסתכל עוד פעם ותראה שהוא רשם עם משקולות......:carry86w::carry86w:
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע אם אני יושב על כיסא ועושה בישיבה קירוב אופקי עם 2 משקולות זה לא על החזה?! אני לא מבין את זה..
זה כמו שמישהו שוכב על ספסל ועושה קירוב אופקי עם 2 משקולות וזה לחזה.. אז מה ההבדל אם אני עושה את זה בעמידה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הינה בדיוק ככה רק בעמידה:
http://www.youtube.com/watch?v=6BcncaT3OEU |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על ההודעות ברצף אי אפשר לערוך..
הינה זה התרגלים שאני עושה רק עם משקולות וזה לחזה: http://www.youtube.com/watch?v=LBLWBErjBR8 אז איך אמרתם שזה לא לחזה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בישיבה חייב להיות שיפוע, אחרת אתה תעבוד על כתף קדמית.....
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() או שאתה אידיוט או שאתה אידיוט , מצטער . בכל מקרה הגומיה מושכת אותו אחורה כי ההתנגדות באה מאחורה אם הוא היה מחזיק משקולת יד היא הייתה מושכת אותו למטה ואז מה שמחזיק אותה שהיד ישרה זה שריר הכתף... תעשה ניסוי קח משקולת של 20 קילו ותנסה לעשות את זה ותראה למה אתה לא יכול ואיזה שריר יכאב לך בזמן שתנסה...
ואלירמבו כתבת "אני לא מבין איך אפשר לעשות חזה בעמידה" אז עניתי לך שאפשר, אם היית רושם "אני לא מבין איך אפשר לעשות חזה בעמידה עם משקוליות יד" אז הייתי אומר לך שאי אפשר. קיצר אטו תפסיק להיות אידיוט ישיבה ושכיבה משנה את מומנט ההתנגדות וזהו תפסיק לחפור |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שאלתי מה אני יעשה אני לא ד"ר שרירי גוף האדם ובהרמת משקולות.. אני לא משחק בקקה ומתפלצף אלה שואל דברים שאני לא יודע טוב תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם אתה לא דוקטור לשרירי הגוף תקשיב לנחש מהמעושן שענה לך ואל תתווכח , אם אתה רוצה להבין באמת למה זה לא אותו דבר לך תלמד קניזיולוגיה אבל אם לא בזין שלך תקשיב למבינים ממך ואל תתווכח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט רציתי להבין למה ואיך ואני עשיתי גם כמה פעמיים את התרגיל הזה אז סתם חשבתי שזה עובד על החזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש תרגיל למשקולות יד שמחליף פרפר במכונה? | חמאת בוטנים | אימונים | 7 | 26-04-11 23:47 |
פרפר במכונה | ג'קי בן סימון | אימונים | 20 | 15-05-09 12:38 |
[שאלה] פרפר כנגד משקולות בודדות | DanD | אימונים | 1 | 11-05-09 16:45 |
מיליטרי פרס בעמידה או ישיבה | itaiprz1 | אימונים | 23 | 30-10-08 21:40 |
כרוב מאודה וlipo6 | gog | תזונה ותוספים | 9 | 29-04-07 22:39 |