|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רוצה לדעת האם אני עושה מספיק חזרות ? מספיק סטים? האם התוכנית מתאימה לרמת הקושי של מתאמן של 5-6 חודשים.
העניין הוא כזה, אני חושב ש-8 חזרות של 3 סטים זה קצת מידיי ואני לא בטוח בזה ולכן אני שואל. בהתחלה עשיתי 12 חזרות גם בתוכנית הראשונה של ab עשיתי 4 סטים של 12 חזרות ועכשיו אני מרגיש שאני הולך אחורה עם התוכנית הזאת. מה שכן בגלל שירדתי בכמות החזרות אז העלתי את משקל העבודה לעוצמה גבוהה. ואני לא מרגיש כמו בתוכנית הקודמת שהשריר נשרף לי. אני לא אומר שזה קל אבל אני חושב שזה לא מספיק. בגלל זה אני עושה טעויות כמו לא נח דקה אלא 30-45 שניות ואז מרגיש תשוש אחרי מספר תרגילים. או כל הזמן מחפש לעבוד עם משקל מאוד קשה שייתיש אותי אחרי 6-8 חזרות בסט אחד. אני לא יודע אם אני עובד נכון בכלל. שנית לגבי אבקת חלבון. כיום אני אוכל בעיקר מזונות עשירי חלבון ואני חושב שזה מספיק. האם אני צריך אבקת חלבון? חשוב לי שאם התוכנית שלי צריכה תיקונים או שיפורים אז אנא ממכם תאמרו לי ואני יעשה תודה לכל עונה ושבת שלום! שלום, אני בן 27 מתאמן כבר 5 חודשים במכון כושר במטרה להעלות מסת שריר עם חיטוב. אני מתאמן בתוכנית ab כבר חודש וקצת ולאחרונה עידכנתי את התוכנית אצל מדריך הכושר. קודם כל אני רוצה לדעת אם התוכנית הנוכחית היא נכונה לי, אז להלן התוכנית : חימום 5-7 דק' ריצה קלה. A1 פשיטת ברך 3 סטים של 12 חזרות כפיפת ברך 3 סטים של 12 חזרות שריר תאומים 3 סטים של 15 חזרות (בתרגיל הזה אני עומד ישר ועולה ויורד על משטח על משטח כמשקל על כתפיי. התנועה היא רק בעזרת כפות רגליי את כל הגוף) a2 לחיצת חזה בשכיבה על ספה (ישרה- בלי שיפוע) 3 סטים 8 חזרות לחיצת חזה בשיפוע על ספה 3 סטים 8 חזרות פרפר חופשי (db משקולות חופשיים) 3 סטים 10 חזרות a3 כפיפת מרפק 4 סטים 8 חזרות פטישים יד יד (סוג של כפיפת מרפק) 4 סטים 8 חזרות b1 פולי רחב לחזה 3 סטים 8 חזרות (מתקן גב עליון בישיבה) פולי צר לחזה 3 סטים 8 חזרות מתקן גב עליון בישיבה) חתירה רחבה 3 סטים 8 חזרות (בישיבה במתקן) b2 לחיצת כתפיים 4 סטים 8 חזרות (במתקן בישיבה) לחיצת כתפיים 4 סטים 8 חזרות (משקולות חופשיים) b3 פשיטת מרפק 4 סטים 8 חזרות (במתקן בעמידה משיכה עם מוט ישר) לחיצה צרפתית על ספסל 4 סטים 8 חזרות (בשכיבה ) תרגילי בטן : בטן ישר 3 סטים של 20 -25 בטן אלכסונים 3 סטים של 15-20 קודם כל ארצה לדעת האם התוכנית תואמת את המטרות שציינתי והאם היא מתאימה למישהו שמתאמן 5 חודשים מבחינת רמת קושי ושכבר מנוסה עם תוכנית ab אחת שקודמת לזאת. האם היא מספקת? שנית אני רוצה לשאול לגבי התזונה, אני אוכל בעקבות האימונים ביצים וטונה וחלב וגבינות. אני לא יודע כמה חלבון אני צריך לאכול ולכן אני בעיקר מתמיד לאכול את המוצרים האלה עד שובע. איך אני יודע שאני אוכל מספיק חלבון? אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ושוקל להתחיל לקחת אבקת חלבון. אני חושש שאם אני אתחיל לקחת את האבקה אז אוכל יותר מידיי חלבון כי בעיקרון האבקה נותנת לי את כל כמות החלבון היומית שאני צריך לקחת ואח'כ אני עוד אוכל בבית את הגבינות, טונה , ביצים וכו'. האם זה לא מסוכן? האם זה לא יותר מידיי? יש דעות לכאן ולכאן לגבי האבקה. קראתי באינטרנט שהאבקה יכולה לשחק לך עם ערכים מסויימים בדם וזה לפי דעתי מסוכן. ואם אני מתחיל להשתמש אז כמה לקחת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() האימון a דומה מאוד מאוד לשלי לצערי אני לא יכול לעזור לך בתוכנית כל כך כי לי גם בקושי וענו על השאלה .
בעיניין החלבונים והתפריט זה משהו שלפי דעתי הייתה צריך כבר לעשות זה תלוי במשקל שלך בעיקר . אני אוכל 2 גר חלבון על קילו משקל גוף.האבקות רק שתדע עשויות בדרך כלל מחומרים שאתה אוכל למשל אבקת חלבון עשויה כעיקרון ממי גבינה אז זה לא משהו כל כך מזיק אבל צריך לאכול ובכללי לעשות הכל במידה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה דעתכם על התוכנית אימונים? Ab | hadash | אימונים | 3 | 27-03-10 16:26 |
מה דעתכם על התוכנית אימונים החדשה שלי? | hadash | אימונים | 9 | 30-01-10 20:04 |
מה דעתכם על התוכנית אימונים? | ששון | אימונים | 3 | 13-06-09 16:26 |
מה דעתכם על התוכנית אימונים הזאת?? | almogb | אימונים | 5 | 20-11-07 15:18 |
תנו לי את חוות דעתכם על התוכנית אימונים, הכל בפנים . תודה | מתאמן מתחיל | אימונים | 13 | 19-10-06 11:21 |