|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: TIIMEEE TO BLEED MOTHERFUCKER
עוסק ב:: ריצה
חדר כושר: g-max
|
![]() הייתי בתחום הריצה בערך שנה וחצי ירדתי 20 קילו והחלטתי להתחיל לפתח גוף נרשמתי לחדר כושר התחלתי ללכת חודש ואז שמתי לב שהמוטיבציה מתחילה לרדת והגוף נהיה מותש ממש מהר יותר ולפעמים אני גורר את עצמי רק כדי שיהיה לי 3 אימונים לפחות בשבוע כמו שהבנתם אני דיי מתחיל ואני רוצה להתחיל להכנס לעניין רציני אבל אני רואה שהמוטיבציה מתחילה לרדת-אני מותש במשך היום ואין כח ללכת לחדר כושר אם מישהו יכול לעזור לי או שזה נורמאלי שזה קורה לפעמים או שכדאי לקחת כדורים של קופאין שיעירו אותי -
דרך אגב השינה שלי נורמאלית כל יום 7-8 שעות גובה 1.86 משקל 73 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() תפסיק ליהיות כוסית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט תחשוב על כמה כוסיות יזילו ריר על הגוף שלך אפילו שהם אומרות שה לא יפה בכלל....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לך לקנות טבליות קפאין, חצי שעה לפני שאתה יוצא תקח אחד, תראה איזה סרטון מוטיבציה, תמלא את הmp שלך בשירים איכותיים של דיסטארב, ואתה תהיה סופרמן במכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי עם מוטיבציה בשמים ואז אחרי חודשים שלושה ממש ירד לי מכל העניין אבל אמרתי אין מצב שאני פורש אז פשוט גררתי את עצמי למכון
עד שלקחתי את התוכנית ייעוץ של ישראלבאדי וברגע שזה כאילו נהפך לעניין רשמי עם תוכנית מסודרת ומקצועית פתאום כל העניין קיבל משמעות חדשה עם מטרה ברורה יותר והאימונים נהיו מאתגרים וכיפים יותר. הזמן טס במכון . למרות שתכלללס תכלס אני יהיה אמיתי ויגיד שאני לא מקבל את התוצאות שצפיתי לקבל אני עולה במשקל אבל בקשוי בשריר p: כאילו wtf dude ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל יותר
ותאכל המון חלבון, הכי חשוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי דיסטרבד באמת אחלה להקה ממש טובה לאימונים ![]() אני יתחיל גם לאכול יותר אוכל ובמיוחד חלבונים יש מצב שגם זה הסיבה שהגוף שלי מותש לעיתים קרובות תודה! נקווה לטוב ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה כבר ההבדל בתוכנית אימונים של ישראלבודי שלא היה לך לפני זה??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שזה השילוב של התרגילים + בניית התפריט
תכלס לא יודע ראיתי את התוצאות של הלפני ואחרי נדהמתי מחלקן והחלטתי ללכת עלזה ראיתי פעם איזו תוכנית של אנשי עסקים שאחד מהם אמר "ייעוץ טוב זו אחת ההשקעות החכמות ביותר שניתן לעשות" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אם אנשים עובדים בלי בסיס ולא מסודר זה לא שווה אפילו אם הם הולכים כל יום וקורעים את עצמם ומרעיבים את עצמם ותאמין לי יש כאלה
בתזונה תמיד היה לי בסיס ויש לי ידע מספיק כדי לייעץ לעצמי ואם יש שאלות הם עולות באתר ולגבי האימונים במכון שלי אחד המאמנים שאמרו לי שהוא הכי טוב שם- גם למד בווינגייט ויודע הכל על אימונים והגוף והוא התאים לי תוכנית לחודשיים הקרובים שהגוף שלי ייתרגל למשקלים וייקבל מבנה חזק וגדול אבל תכלס אנשים שקורעים את עצמם בלי בסיס זה לא שווה כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע שירים כמו
Fort Minor - Remember The Name Kanye West - Stronger אם אתה מרגיש שאתה נופל תראה את הסרט never Back Down , מעלה לך את האנדרלין לשמיים.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותזכור: קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים. בכייף.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() להסתכל על סרטונים ביוטיוב של מפתחי גוף מעלה לך תרצון ברמות לקבוע מטרות -זה ממש עוזר שיש לך מטרה ואתה רואה את הגוף שלך בהתקדמות למטרה וגם כנראה רק הייתי צריך קצת זמן להתרגל לחדר כושר (והסרט נבר בק דאון סרט אדיר אהבתי ממש אני ייראה את 2 לפני האימון הבא ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה את הראשון שוב.....
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח ביאסת , אמרו לי השני זה לא המשך לראשון זה שונה לגמרי מהראשון
אבל הטריילר נראה ממש טוב נתן לזה עדיין הזדמנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() רק השתמשו בשם והרסו הכל.
השיגו הרבה צופים שחשבו שזה כמו הראשון.. טריילר? לקחו סרט של שעה וחצי ודחפו לתוך טריילר של 2 דקות את כל הקטעים הטובים..
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() קח זה שיר שמביא מוטיבציה:
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוסר רעב....? | NIVO | תזונה ותוספים | 3 | 01-08-09 19:08 |
חוסר מוטיבציה? :\ | מוטי | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 27-01-08 23:11 |
חוסר ידע | danny007 | אימונים | 9 | 05-08-07 04:07 |
חוסר קיצוני בויטמינים=חוסר בכח (?!) | gog | תזונה ותוספים | 25 | 13-02-07 23:18 |
איך מתמודדים עם חוסר מוטיבציה? | tatanka | פיתוח גוף-כללי | 3 | 02-01-07 19:31 |