![]() |
חוסר מוטיבציה
הייתי בתחום הריצה בערך שנה וחצי ירדתי 20 קילו והחלטתי להתחיל לפתח גוף נרשמתי לחדר כושר התחלתי ללכת חודש ואז שמתי לב שהמוטיבציה מתחילה לרדת והגוף נהיה מותש ממש מהר יותר ולפעמים אני גורר את עצמי רק כדי שיהיה לי 3 אימונים לפחות בשבוע כמו שהבנתם אני דיי מתחיל ואני רוצה להתחיל להכנס לעניין רציני אבל אני רואה שהמוטיבציה מתחילה לרדת-אני מותש במשך היום ואין כח ללכת לחדר כושר אם מישהו יכול לעזור לי או שזה נורמאלי שזה קורה לפעמים או שכדאי לקחת כדורים של קופאין שיעירו אותי -
דרך אגב השינה שלי נורמאלית כל יום 7-8 שעות גובה 1.86 משקל 73 |
תפסיק ליהיות כוסית..
|
פשוט תחשוב על כמה כוסיות יזילו ריר על הגוף שלך אפילו שהם אומרות שה לא יפה בכלל....
|
ממליץ לך לקנות טבליות קפאין, חצי שעה לפני שאתה יוצא תקח אחד, תראה איזה סרטון מוטיבציה, תמלא את הmp שלך בשירים איכותיים של דיסטארב, ואתה תהיה סופרמן במכון.
|
אני התחלתי עם מוטיבציה בשמים ואז אחרי חודשים שלושה ממש ירד לי מכל העניין אבל אמרתי אין מצב שאני פורש אז פשוט גררתי את עצמי למכון
עד שלקחתי את התוכנית ייעוץ של ישראלבאדי וברגע שזה כאילו נהפך לעניין רשמי עם תוכנית מסודרת ומקצועית פתאום כל העניין קיבל משמעות חדשה עם מטרה ברורה יותר והאימונים נהיו מאתגרים וכיפים יותר. הזמן טס במכון . למרות שתכלללס תכלס אני יהיה אמיתי ויגיד שאני לא מקבל את התוצאות שצפיתי לקבל אני עולה במשקל אבל בקשוי בשריר p: כאילו wtf dude ? |
תאכל יותר
ותאכל המון חלבון, הכי חשוב. |
ציטוט:
לגבי דיסטרבד באמת אחלה להקה ממש טובה לאימונים :) תמיד שומע אותם אני יתחיל גם לאכול יותר אוכל ובמיוחד חלבונים יש מצב שגם זה הסיבה שהגוף שלי מותש לעיתים קרובות תודה! נקווה לטוב ! |
ציטוט:
מה כבר ההבדל בתוכנית אימונים של ישראלבודי שלא היה לך לפני זה??? |
האוס לנצח
|
ציטוט:
תכלס לא יודע ראיתי את התוצאות של הלפני ואחרי נדהמתי מחלקן והחלטתי ללכת עלזה ראיתי פעם איזו תוכנית של אנשי עסקים שאחד מהם אמר "ייעוץ טוב זו אחת ההשקעות החכמות ביותר שניתן לעשות" |
תכלס אם אנשים עובדים בלי בסיס ולא מסודר זה לא שווה אפילו אם הם הולכים כל יום וקורעים את עצמם ומרעיבים את עצמם ותאמין לי יש כאלה
בתזונה תמיד היה לי בסיס ויש לי ידע מספיק כדי לייעץ לעצמי ואם יש שאלות הם עולות באתר ולגבי האימונים במכון שלי אחד המאמנים שאמרו לי שהוא הכי טוב שם- גם למד בווינגייט ויודע הכל על אימונים והגוף והוא התאים לי תוכנית לחודשיים הקרובים שהגוף שלי ייתרגל למשקלים וייקבל מבנה חזק וגדול אבל תכלס אנשים שקורעים את עצמם בלי בסיס זה לא שווה כלום |
ציטוט:
חחח איגור:sbb2: |
תשמע שירים כמו
Fort Minor - Remember The Name Kanye West - Stronger אם אתה מרגיש שאתה נופל תראה את הסרט never Back Down , מעלה לך את האנדרלין לשמיים. |
ציטוט:
הסרט נראה אדיר ראיתי עכשיו את הטריילר אני חייב לראות אותו מתישהו תודה אחי ! |
ציטוט:
ותזכור: קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים. בכייף. |
:):):):) יאללה מוטיבציה עלתה ברמות
להסתכל על סרטונים ביוטיוב של מפתחי גוף מעלה לך תרצון ברמות לקבוע מטרות -זה ממש עוזר שיש לך מטרה ואתה רואה את הגוף שלך בהתקדמות למטרה וגם כנראה רק הייתי צריך קצת זמן להתרגל לחדר כושר (והסרט נבר בק דאון סרט אדיר אהבתי ממש אני ייראה את 2 לפני האימון הבא ) |
ציטוט:
תראה את הראשון שוב..... |
חחחחחח ביאסת , אמרו לי השני זה לא המשך לראשון זה שונה לגמרי מהראשון
אבל הטריילר נראה ממש טוב נתן לזה עדיין הזדמנות |
רק השתמשו בשם והרסו הכל.
השיגו הרבה צופים שחשבו שזה כמו הראשון.. טריילר? לקחו סרט של שעה וחצי ודחפו לתוך טריילר של 2 דקות את כל הקטעים הטובים.. |
קח זה שיר שמביא מוטיבציה:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ