|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תראו נתחל מזה שאני סומך על המדריכים במכון שלי כמו שאני סומך שאיראן מפתחת גרעין בשביל חשמל.
בגלל שהפורום הזה די רציני אני רוצה חוות דעת. אני כעת עושה 3 תרגילים פול אובר,חתירה בישיבה,ומאין חתירה בעמידה,שנשענים על כרית. השאלה שלי אם כדאי לעשות מתח ופול אובר?זה לא חופף או משהו? ושאלה קטנה יש איזה תרגיל קצת שנה יותר יצירת קצת יותר למתקדמים? אני במסה אם זה קריטי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא תרגילי חתירה הם חשובים מאוד לפיצוח הגב, בהחלט לא פחות מדדליפט! אבל אין לי מושג על איזה כריות אתה מדבר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() דדליפט קצת בעייתי בשבילי הגב שלי לא הכי בריא ואני די נמנע מתרגילים בעמידה,אני בהחלט חוזר לעשות מתח בצורה רצינית,איזה עוד תרגילים אתם ממליצים.
ואני אוכל כמו שלא אכלתי בחיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מתמקד בעיקר בתרגילי חתירה (בישיבה + בהטיית גב על ספה) ובמתח עם משקל. ולגבי האוכל -- שים לב מה אתה מכניס לפה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 3 תרגילים
-דד ליפט - מתח -חתירה בעמידה עם מוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() אההה חתירה זה bent over
טעות שלי :X . אבל בכל מקרה תעשה דדליפט ואתה תראה איך הגב שלך הופך ליהיות בריא וחזק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() בינתיים דד ליפט לא מתאים לי ,עד שלא יכול לי שיפור בגב תחתון אני מנסה לא לעשות תרגילים בעמידה.
יש תרגילך אחר שיכול לעבוד בעיקר על הרוחב של הכתפיים(מקווה שהבנתם למה אני מתכוון) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חייב עזרה בעליית משקל ממש רצינית | ANIMA0855 | תזונה ותוספים | 2 | 08-08-11 18:07 |
[עזרה] שומן בישבן - בעיה רצינית. | 290211431 | פיתוח גוף-כללי | 6 | 07-06-11 15:46 |
עזרה|צריך תוכנית רצינית | ajrjvjv | אימונים | 7 | 02-09-10 21:53 |
עזרה בדילמה רצינית. | snir177 | תזונה ותוספים | 10 | 17-12-09 22:33 |
עבודת כוח | ניסים | אימונים | 12 | 02-05-09 13:30 |