|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() היי,עוד כמה ימים מתחיל הבית ספר
החלטתי שאני באמת רוצה מסה כי גם ככה אני לא שמן 14 15% שומן ככה. יש לי כמה בעיות.אני יחזור הבייתה מאוד מאוחר ואני לא יודע איך אני יוכל לעלות במסה מה לקחת לבית ספר ואל תגידו ארוחה שלמה אני יכול לקחת פיתות לחם וזה... שמעתי באיזה אשכול פה שאיזה אחת אמר פיתה זה 220 קלוריות זה נכון?כי אם כן יש מצב יש לי סיכוי לעלות במסה... ועוד משהו אני צריך להכניס בערך 2100 קלוריות והתחזוקה שלי 1600 אבל כשאני אוכל רגיל(לא יורד ולא עולה במשקל) זה אומר שאני אוכל 1600 בערך אבל כשהתחלתי לבנות לעצמי תפריט ראיתי שבשביל להגיע ל 1600 צריך לטחון בהרבה יותר.. יש מצב שהתחזוקה שלי לא 1600 ובהרבה יותר נמוכה?כי נראלי שאכלתי בערך 1200 קלוריות גג.... תביאו לי דברים יחסית שקל להכניס ועם הרבה קלוריות ושוב פיתה זה באמת 220 קלוריות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תודה אחים שלי עזרתם לי מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() פיתה עם חביתה משתי ביצים עם קוטג'
לחם עם חמאת בוטנים וריבה פיתה עם טונה ומיונז פיתה עם חומוס טחינה ופסטרמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים
|
![]() קודם כל פיתה זה מינימום 229 קלוריות :-)
יש פיתות שהם 350 קלוריות אבל באמת פיתות העלו לי את הקילו שניסיתי חודש לעלות במאסה אם תאכל 5 פיתות בלי כלום זה כבר 1145 קלוריות ו 40 גרם חלבון אז איש העכביש צודק מאוד עם חביתה משני בייצים וקוטג וטונה אתה רק מהפיתות תגיע ל2000 קלוריות :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה להגיד לך חוץ מזה ש14%שומן זה לא צחוק ואתה תגיע למימדים גדולים מבחינת שומן בסוף מאסה, יהיה לך סתם חיטוב ארוך ואני גם בטוח שלא התנסת בחיטוב רציני אף פעם..
אני אומר חיטוב לפחות עד 12%שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() 90% מהאנשים אמרו לי שכדאי מסה ורציתי חיטוב ל 12% אבל לא נורא ואני לא יעלה במסה מהר
כי קשה לי לאכול אם אני יעלה בחודש קילו-2 אני יהיה מרוצה וזה יהיה די נקי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל לעד
כללי:: מסה בכל הכוח
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() ציטוט:
לפותח האשכול איזה גובה ומשקל אתה? ואם אתה רוצה משהו עם הרבה קלוריות תקנה חלב בביתץ ספר, 500 קלוריות ו30 גרם חלבון בליטר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() ארד זו לא מכונה זה אני מדדתי אני 147 על 47 קילו
ולגבי חלב לפעמים זה עושה שלשולים במיוחד כששותים כמות גדולה כמו ליטר אני מפחד לשלשל בבית ספר לא ממש נוח |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתחיל מחר | tomer145 | פורום אימוני כוח | 8 | 05-10-10 01:11 |
מתחיל ss | Mr_Nos | אימונים | 7 | 05-07-10 20:29 |
מתחיל :). | odedik | גלריות הגולשים | 5 | 06-05-08 14:01 |
מתחיל | avlier | אימונים | 2 | 24-12-07 08:50 |