|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פלגיאט!
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חח תודה , הממ יש שם דברים שמאוד מוכרים לי...
![]()
#4 |
Guest
|
![]() Deja Vu?
רגע אפשר לתבוע אותם או משהו? |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח מוכר
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרבה מאמרים של ישראבאדי מפורסים בהרבה מקומות ראיתי גם בארטיקלס סי או אי אל מאמרים של ישראלבאדי ובעוד הרבה מקומות , זה לא חדש.. תריצו חיפוש בגוגל תראו עוד כאלה בכל מקרה כל עוד יש קרדיט והכל לפי הנוהל אין שום עניין בתביעה או סיכסוך... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חצופים הם לקחו תמונה של מאור הורידו את הפנים והרגלים ופירסמו...
יכולים לתבוע אותם על זכויות יוצרים,הם צריכים לקבל קודם כול אישור מבעל האתר. ואז לפרסם זה לא אומר אם הם נתנו קרדיט.
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() "פעילות אירובית בבוקר על קיבה ריקה לאחר שתיית חצי ליטר מים = הדרך הכי יעילה לשריפת שומן"
זה מה שאומר "מר. ישראל" באיזה מאמר שם, אני עדיין מאמין שהוא טועה .. יש למישהו מידע אמין על המשפט הנ"ל ?
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לכם,כתוב שם "מובא בשיתוף עם ישראלבודי" בטח הם סיכמו עם בעלי האתר פה או משהו..וחוץ מזה זה רק מפרסם את ישראלבודי,אין בזה שום דבר רע..
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האתר הזה לאט לאט הופך להיות מתחרה תשים לב מה אמרתי לך.
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
בגלל זה ביקשתי מאמר או משהו :]
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי זה קצת שטותי לעשות את זה, כי בדרך כלל מה שחשוב זה הקלוריות ולא מאיפה הן באות. אלא אם כן אתה ממש חטוב. ואם אתה ממש חטוב אז רוב השומן שנשאר לך זה שומן עיקש ולא די באירובי בבוקר כדי להסיר אותו, יש צורך בYC או בדיאטה קטוג'נית.
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ![]() ציטוט:
אבל תחשוב גם בעוד צורא הגיונית שאנשים שעולים להתחרות במר ישראל עושים אירובי בבוקר בד"כ על בטן ריקה ועוד אירובי אחרי האימון (כמובן שאני מדבר על השבועיים ככה שלפני התחרות) |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה כמו להצביע על בודיבילדרים ולהגיד שהם עובדים מלוכלך, אז עבודה מלוכלכת וצ'יטינג תורם להייפרטרופיה.
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחח
|
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אז בעצם זה לא משנה מתי עושים את האירובי, התוצאה תהיה שווה?
|
![]() |