![]() |
רפרפרתי באינטרנט מצאתי כמה מאמרים
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פלגיאט! |
חח תודה , הממ יש שם דברים שמאוד מוכרים לי...:whistle:
|
Deja Vu?
רגע אפשר לתבוע אותם או משהו? |
חחחח מוכר
|
ציטוט:
הרבה מאמרים של ישראבאדי מפורסים בהרבה מקומות ראיתי גם בארטיקלס סי או אי אל מאמרים של ישראלבאדי ובעוד הרבה מקומות , זה לא חדש.. תריצו חיפוש בגוגל תראו עוד כאלה בכל מקרה כל עוד יש קרדיט והכל לפי הנוהל אין שום עניין בתביעה או סיכסוך... |
איזה חצופים הם לקחו תמונה של מאור הורידו את הפנים והרגלים ופירסמו...
יכולים לתבוע אותם על זכויות יוצרים,הם צריכים לקבל קודם כול אישור מבעל האתר. ואז לפרסם זה לא אומר אם הם נתנו קרדיט. |
"פעילות אירובית בבוקר על קיבה ריקה לאחר שתיית חצי ליטר מים = הדרך הכי יעילה לשריפת שומן"
זה מה שאומר "מר. ישראל" באיזה מאמר שם, אני עדיין מאמין שהוא טועה .. יש למישהו מידע אמין על המשפט הנ"ל ? |
מה יש לכם,כתוב שם "מובא בשיתוף עם ישראלבודי" בטח הם סיכמו עם בעלי האתר פה או משהו..וחוץ מזה זה רק מפרסם את ישראלבודי,אין בזה שום דבר רע..
|
ציטוט:
האתר הזה לאט לאט הופך להיות מתחרה תשים לב מה אמרתי לך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בגלל זה ביקשתי מאמר או משהו :] |
ציטוט:
לפי דעתי זה קצת שטותי לעשות את זה, כי בדרך כלל מה שחשוב זה הקלוריות ולא מאיפה הן באות. אלא אם כן אתה ממש חטוב. ואם אתה ממש חטוב אז רוב השומן שנשאר לך זה שומן עיקש ולא די באירובי בבוקר כדי להסיר אותו, יש צורך בYC או בדיאטה קטוג'נית. |
:jockey:
ציטוט:
אבל תחשוב גם בעוד צורא הגיונית שאנשים שעולים להתחרות במר ישראל עושים אירובי בבוקר בד"כ על בטן ריקה ועוד אירובי אחרי האימון (כמובן שאני מדבר על השבועיים ככה שלפני התחרות) |
ציטוט:
זה כמו להצביע על בודיבילדרים ולהגיד שהם עובדים מלוכלך, אז עבודה מלוכלכת וצ'יטינג תורם להייפרטרופיה. |
חחחחח
|
אז בעצם זה לא משנה מתי עושים את האירובי, התוצאה תהיה שווה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ