|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קבבים
אבל לא מוכנים מחבילה שמפוצצים בזבל אני מתכוון לקבבים צלויים בתנור מבשר בקר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() מכל החלבונים ברשימה שאתה יכול לאכול ,קבבים באדיפות אחרונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אומר שזה הכנה ביתית מבשר בקר אז מה הבעיה?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אפשר להכיון קבב מבשר רזה וזה יהיה יחסית טוב לדוגמא
קבב בקר בעשבי תיבול טריים + ירקות על הגריל ![]() = סה"כ 500 קלוריות ![]() 1 קילו בשר בקר טחון רזה צרור פטרוזיליה קצוץ צרור כוסברה קצוץ צרור נענע 2 בצלים קצוצים דק 1 תפ"א 100 גר פיסטוק קלוף קלוי, קצוץ דק ( לא חובה ) מלח פלפל שום כמון 2 כוסות מי קרח נייר כסף אופן ההכנה: מערבבים היטב את כל החומרים יחדיו (למעט המים). לאחר מכן, תוך כדי בחישה של התערובת, מוסיפים את המים. מכינים את המנגל- יוצרים בידיים לחות קציצות (כ-80 ג"ר לקציצה) ומניחים את הקבבים על האש עד שהם מוכנים לאכילה. במקביל ניתן להניח על האש ירקות כגון: פלפלים, קישואים, פטריות ובצלים כתוספת. אפשר במסגרת זו גם לעטוף תפ"א אחד שיוסיף לאווירת המנגל.
__________________
mmm |
![]() |
![]() |