|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרווחתי קצת שיריר בss ועליתי במישקל אז עברתי לabc ועליתי במישקלים אבל השמנתי בגלל התפריט
אז אחרי שבועיים של חיטוב הייתי רוצה לדעת כמה נישאר תודה מראש ![]() מטר 68 74 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דרך ארוכה סביר להניח שתגמור חיטוב(א"ש נמוך) לקראת החורף ובחורף אין טעם להסתובב עם גופיה/בלי חולצה ככה שהתוצאות שלך יהיו מוסתרות המלצה שלי תמשיך מאסה לא רצחנית כלומר מבוקרת של מאזן חיובי אבל לא גדול כדי לסבור מסה אבל בלי לעוף בשומן..ולקראת סוף החורף תתחיל חיטוב שתהיה חטוב כבר בקיץ הבא
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה שוקל עכשיו 74 כדי לרדת לסביב ה10 אחוז שומן אתה תגמור בסביבות ה66
תמשיך לעלות עד איזור ה82 ואז תחטב לסביבות ה75 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא מוסיף רק שומן אתה עולה במסת שריר שהיא החשובה
וכשתחטב תוריד את השומן אל תתפס במספר 10 אחוז שומן תחטב לפי העין אולי 12 יספיק לך אולי 8 אתה לא יכול לדעת לפני שתיראה זאת במראה לדעתי תמשיך לעלות במשקל עד סוף השנה תצבור עוד איזה 8 קילו ואחרי זה תתחיל חיטוב תוריד ממך את כל השומן ולדעתי תסיים בסביבות 77-75 על אחוז שומן נמוך ואתה גם דיי נמוך אז בכלל תיראה כמו מקרר עם קוביות וורידים בחוץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח ניראה לי לא הבנת אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() מסה נקייה תמיד עדיפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() וואו לעשות לעלות 8 קילו במסה נקייה נישמע קשה 0-0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() 8 קילו לא נקי גבר
בקיצור תגיע ל82-84 לא נקי זאת אומרת 16-18 אחוז שומן ותתחיל חיטוב תסיים 75 על 9-10 אחוז שומן שזה יראה ממש פיצוץ (על הגובה שלך) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יאי עוד סיבה להתחיל מלוכלכת xp
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |
אחוזי שומן בגוף-אפשר תמונות שאני אוכל להעריך כמה אחוזי שומן יש לי? | gps | תזונה ותוספים | 6 | 15-05-07 21:35 |
אחוזי שומן | flikeron | תזונה ותוספים | 4 | 09-03-07 15:10 |
שאלה- ריכוז שומן באיזור החזה, הורדת אחוזי שומן ואימונים יעזרו? | IlOA | אימונים | 12 | 02-03-07 07:22 |
אחוזי שומן | pimp | פיתוח גוף-כללי | 1 | 19-02-07 17:08 |