|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום חברים,
אני בן 28, מטר שמונים, 75 ק"ג מבנה גוף רזה אך עם מעט כרס בירות. הייתי מתאמן בעבר ועכשיו חזרתי לאחר הפסקה של שנים. אני מבקש עזרה בבניית תוכנית אימונים טובה ומקצועית אני מניח שרצוי תוכנית מסוג a\b. יש לציין שאני לאחר שלושה שבועות של אימונים על כל הגוף..אימונים קלים של הסרת חלודה. אשמח לקבל הנחיות וטיפים מועילים. כמוכן מזה כחודש אני צורך גיינר של אופטימום, סריוס מאסס. אשמח אם תוכלו להמליץ לי כיצד לצרוך אותו נכון ולשלבו בתפריט בצורה טובה. תודה רבה לכולם. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר ab אז ss .
ולגבי האבקה נסה משהו מוצק וטבעי יותר מזון. לפחות להתחלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אין לי מושג מה זה הss הזה. ולגבי הגיינר, הבנתי שזה עוזר מאוד לעלייה במשקל ולמי שלא תמיד אוכל מסודר..שזה עושה סדר ומה גם זה חלבון שהוא טוב לאחרי האימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() חבר'ה?? מישהו יכול לענות?? אני כבר מתאמן חודשיים ואני מפחד שאני לא עושה טעויות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שממליצים על ss צריך ליציין שיש "מחוייבות" עם התוכנית הזו, המון אוכל, המון קלוריות, כדי להעלות במשקלים כל אימון, להרבה אנשים זה לא מתאים, ואם לא עושים אותה נכון מיותר לחלוטין לעשות אותה..
אם אתה לא בחור שידחף לעצמו 4000+ קלוריות אל תתחיל את התוכנית ,תעשה ab אין רע בפיצולים למרות הכל, מתחזקים (לא כמו בss), גדלים יפה, קיצר תחשב לבד מה טוב לך.
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() ראשית תודה אני אקרא על זה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתאמן על תוכנית a/b כזאת:
A} חזה - 3x12 דחיקת בשכיבה עם משקולות חופשי. 3x12 פתיחות לצדדים עם משקולות חופשי בשכיבה. 3x12 חזה עליון משקולות חופשי דחיקה כלפי מעלה. כתפיים - 3x10 דחיקה למעלה בישיבה עם משקולות חופשי. 3x10 הרמת ידיים ישרות מאיזה המותניים קדימה אל מול הפנים משקולות חופשי. יד אחורית - 3x10 בעמידה משיכה מוט כלפי מטה מכונה עם כבל. 3x10 משקולות חופשי כל יד בנפרד. B} גב - 3x12 מכונה משיכה מלמעלה אל מאחורי הראש אחיזה רחבה קצת יותר מכתפיים. 3x10 משקולות חופשי. בישיבה כפופה משיכת פטיש על ספסל. 3x10 גב תחתון - כיפוף מישיבה אחורה לכמעט שכיבה. יד קדמית - 3x10 משקולות חופשי יד יד. 3x10 משקולות חופשי - פטישים. רגליים - 3x12 סקווטים מכשיר שמחובר לו מוט. 3x12 הרמת שוקיים מ90 מעלות ל180 - מכשיר. בטן חופשי כל אימון בין סט לסט ובזמן פנוי. מנוחה דקה בין סט לסט. עכשיו שוב, אני בן 28, 1.80מ', 75 ק""ג מבנה גוף רזה עם כרס בירות קטנה. אני רוצה לדעת כמה אני צריך לאכול ואיך לשלב את הגיינר. כמה פעמים לצרוך אותו ובאיזה כמות. ומה לגבי תוספים כמו חומצות אמינו וקריאטין. תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
Volari: התוכנית שהבאתה עכשיו פשוט לא הגיונית. בו תסביר מה בדיוק ההגיון בלעשות כל כך הרבה חזרות? בישביל מה? כדי לגרות תשריר יותר? למה לא לשים משקל כבד יותר ולעשות פחות חזרות? אתה צריך להבין שהשריר שלך צריך להתרגל לעומס מסויים וזה יקרה רק אם תרים משקלים כבדים יותר ולא אם תעשה טריליון וחצי חזרות או סטים. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 04-07-11 בשעה 11:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() איגור התוכנית נראית לי מאוד הגיונית היות ומאמן סופר מקצועי בנה אותה. עכשיו אל תשכח שאני מתאמן חודשיים אחרי הפסקה של חמש שנים.. אז ההגיון הוא כן, לגרות את השריר ולתת לגוף לעבוד כמו שצריך לפני שאני רץ למקסימום משקל. ולגבי החזרות..שים לב זה רק 3x12 מקסימום ולא יותר מידיי מוגזם. אני משתדל להגיע בכל תרגיל למקסימום משקל שאני יכול. אגב, אם יש הצעה לתוכנית קונקרטית יותר טובה אשמח לשמוע. אני גם מבקש התייחסות לגיינר שאני צורך..אין לי מושג אם הכמויות שאני לוקח הן נכונות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() עם הוא מקצוען כמה באנץ שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
|
![]() יש פה מישהו שיכול לתת תשובות קצת יותר לעניין??
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() כן חבר'ה..אפשר קצת עזרה מקצועית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() שאלתי אותך שאלה. תענה. במה המאמן שלך מקצועי כל כך ולמה אתה חושב ש 12 חזרות זה מה שיתן לך גירוי טוב לשריר?. תענה אל תתחמק. ועכשיו שאני מעיין בתוכנית שלך,אפשר לראות כמה היא מפגרת וחסר שום הגיון.
חח סקוואטים עם מוט שמחוברת למכשיר? גב - 3x12 מכונה משיכה מלמעלה אל מאחורי הראש אחיזה רחבה קצת יותר מכתפיים.? WTF? ואין לי כוח להמשיך. אבל התוכנית של כוסיות בלבלד! נערך לאחרונה על ידי IGOR, 04-07-11 בשעה 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() חבר'ה אתם בטוחים שזה פורום רציני?? חוץ מבחור שאוהב לדבר הרבה ובעיקר שטויות שלא קשורות לעניין אני לא רואה שום עזרה מקצועית וברורה כאן.. אולי בכל זאת יש פה נביא בסדום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אהלן חדש כאן, צריך עזרה בהתחלת חיטוב וקוביות | LStyle | אימונים | 3 | 11-04-11 10:40 |
שלום,חדש פה בהתחלת האימונים רציתי חוות דעת. | Tomer. | גלריות הגולשים | 8 | 20-04-10 22:55 |
פעם ראשונה מעלה, אני בהתחלת גדילה.מפה הדרך רק למלה :) | Evaldas | גלריות הגולשים | 13 | 29-01-10 16:35 |
עזרה בהתחלת שימוש בפרפקט 3000- כמה סקופים לשתות ביום? | skitz125 | תזונה ותוספים | 2 | 16-12-09 18:53 |
נתקעתי בהתחלת בניית תפריט תזונה | tomerd22 | תזונה ותוספים | 8 | 17-08-09 01:30 |