![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם, הרופא איבחן את כאבי הברכיים שלי כאוסגוד שלאטר.
מה אני יכול לעשות על מנת לקצר את תהליך ההחלמה? נאמר לי שסקוואטים יכולים לעזור ובכלל חיזוק ה-4 ראשי. השאלה היא המשקל. אני עושה ss כך שכל הזמן אני מעלה משקלים ולא כל כך מתחשב בפציעה כי לאחר 10 ימים של כדורי אתופן אני לא מרגיש כאבים אחרי (ובזמן) האימון בחדר הכושר, אלא הכאבים מופיעים אחרי אימון ניתורים ואתלטיקה. אז בבקשה תאמרו לי מה עליי לעשות על מנת לזרז את משך ההחלמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() אוכל טוב,ויטמינים ומנוחה.. וכן עבודה נכונה אך לא מסיבית על הרגליים
![]() |
#3 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תפסיק לקפוץ כחלק מהאימון שלך עד שלא תעלה קצת מאסה ברגליים, תחזק את השרירים והגידים שלך(=הכי טוב עם סקוואט).
אני מתאר לעצמי שאתה רזה מאוד גם...
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() גם לי הייתה את הפציע הזאת פעם(כתוצאה מריצות ארוכות) ואחריה התחלתי ss וזה עזר מאד והים כבר אין לי שום כאבים באזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ויטמינים? האם אתה מתכוון לתוספי גלוקוזאמין & כונדרויטין & msm ?
לדעתך הם יעילים? ציטוט:
![]() מה שכן אני לא מסיבי, אני די בתחילת הדרך מבחינת המסה (182, 74 קילו) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() [quote=aabbcc;1099022]ויטמינים? האם אתה מתכוון לתוספי גלוקוזאמין & כונדרויטין & msm ?
לדעתך הם יעילים? אני לא יכול להמליץ לך על ויטמינים כי אין לי שום הסמכה של רופא לתת לך את זה.. ויטמינים אתה אמור לקחת לפי הגוף שלך, מה שחסר לוקחים. אין כאן משהו טוב ומשהו פחות טוב, הכל בהתאם לגוף. קיצר לך לרופא
![]() |
#7 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
אתה אמור לשקול 5-6 קילו יותר, ובתור אתלט אמורים להתרכז לך רוב השרירים האלה ברגליים/בטן/גב תחתון
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |