|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
רוצה להתחיל חיטוב בדחיפות.
אז ככה :
אני עכשיו רוצה להתחיל איזה 3 חודשים של חיטוב וללכת על זה חזק ובגדול. קודם כל פה תוכלו לראות תמונות שלי : http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=17698 התמונות האלו מהיום, ומכאן אני מתחיל את החיטוב, זה אומר מיום ראשון. עכשיו אני רוצה להתחיל חיטוב ככה : להתאמן 5-6 פעמים בשבוע. יום ראשון – כתפיים + רגליים יום שני – חזה + יד קדמית יום שלישי – גב + יד אחורית יום רביעי – הפסקה יום חמישי – כתפיים + רגליים יום שישי – חזה + יד קדמית יום שבת - הפסקה - לפעמים מתאמן פה גב ויד אחורית עכשיו : אני יעשה את כל החזרות של התוכנית שלי 12 - 13 חזרות על כל סט ו4 סטים בכל תרגיל. במשך כל יום אני ירוץ 45 דקות על הליכון, ורבע שעה על אופניים. עלי : אני בן 16 וחצי בדיוק. שוקל 76 מדיוק- השבוע מדדתי על ידי משקל דיגיטלי גובה 1.70 מתאמן לחיטוב. מה אתם אומרים? מה לשנות? כמות סטים?תרגילים?חזרות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מתכון לחיטוב טיפוסי שלא עובד טוב ויורדים הרבה במסת שריר =\
מה לשנות? הכל!
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מה למשל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אתה מגזים אתה תיכנס לאימון יתר .. תראה איזה עצימות מטורפת יש לאימון שלך
+ אתה עושה אירובי כל יום +אתה על תפריט דל קלוריות ככה שהגוף שלך חלש .. הייתי מציע לך להתאמן פחות פעמים לדוגמא 3 פעמים בשבוע fbw בעצימות נמוכה .. ואירובי לעשות בימים בלי האימונים .. להתחיל לשלב את התכנית החדשה בהדרגה עם תפריט שמותאם לחיטוב .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ???????
|
![]() |
![]() |