|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם...!!
מי שהכיר אותי כבר בעבר הייתי תחת שם המשתמש "סיירת מגלן" תחת הנושא אימונים לצבא.. בינתיים כמה דברים השתנו ועברתי גיבוש שייטת אך לצערי עפתי משם לדובדבן ועכשיו אני צריך להתאמן לקראת הגיוס..אגב..לגיבוש התאמנתי לבד בלי שום משקולות או חדר כושר וסיימתי 2..אז..d: קיצץ..בניתי לי תוכנית אימונים תגידו לי מה אתם חושבים עליה.. בבסיס היא בנויה מתוכנית"מלאכותית" בתוספת משקולות קטנות כאלה של 6 ק"ג ותוכנית "טבעית" בלי שימוש במשקולות(מצטער אם עצבנתי מישו שקראתי לזה מלאכותי) כל אימון אני עושה בנפרד פעם ביומיים כלומר ראשון טבעי שני מלאכותית וכו'... התוכנית הטבעית: אני אמור להתחיל מאפס אז אל תתפלאו על הכמות המועטה של החזרות 5 שכיבות שמיכה רגילות 1 שכיבות שמיכה יהלום 30 שכיבות שמיכה 10 שכיבות שמיכה כאשר מרפק ימין נוגע בברך שמאל ולהפך, 10 לכל צד 20 סקווט 10 שכיבות שמיכה ליד אחורית על מדרגות כל זה נחשב סט אחד (תתקנו אותי אם אני טועה) ואני עושה 2 סטים תוכנית מלאכותית: (משקולות של 6 ק"ג) 10 כפיפת מרפקים לכל יד 15 לחיצות חזה עם משקולות יד בשיפוע חיובי 10 כפיפות כתף עם משקולות בעמידה לכל יד 10 שכיבות שמיכה ליד אחורית על מדרגות 30 שכיבות שמיכה 10 שכיבות שמיכה כאשר מרפק ימין נוגע בברך שמאל ולהפך, 10 פעמים לכל צד שוב זה נחשב סט אחד ואני עושה אותו פעמיים לרגליים אני לא עושה כי אני רוכב המון שנים על אופניים מקצועי בתחריות אז מבחינת סיבולת ורגליים אני מסודר כבר.. ביום סיירות עשיתי 2000 ב6:32 השאלה היא האם אתם רואים מקום לשיפור בטווח הנורמלי כלומר בסגנון של התוןכנית הזאת בהתחשב בזה שאינלי כלכך הרבה זמן להקדיש לכל אימון כי אני לומד גם.. ומה נחשב סט כל קבוצה כזאת כלומר תרגילים ליד קדמית+אחורית+שכיבות שמיכה וכו'... או שכל אחד בנפרד נחשב סט כאילו יד קדימית זה סט..אחורית זה סט... תודה רבה לכולם!! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימונים לצבא.. | סיירת מגלן! | אימונים | 71 | 10-12-10 17:27 |
תוכנית אימונים לצבא | אשכנזי | אימונים | 0 | 27-06-09 18:15 |
>וכנית אימונים לצבא.. | r0y | אימונים | 1 | 10-06-08 10:30 |