|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן אנשים,
קצת על עצמי לפני שאתאר את הבעיה שלי: בן 19, מתאמן כבר 4 חודשים, 4-5 פעמים בשבוע, שוקל 80 ק"ג, גובה 163 ס"מ. כרגע אני בתקופת חיטוב וירידה באחוזי שומן, הצלחתי לרדת כבר 6 ק"ג ועליתי במסה במקביל. במסגרת האימונים לקחתי גם מפגשי תזונה עם תזונאי קליני, ובאחד המפגשים הבאתי בדיקות דם שעשיתי כשהייתי במיון כמה שבועות לפני. התזונאי ישר הסיט את תשומת ליבי לכך שרמת הגלוקוז בדם שלי עמדה על 96. כדי להיות בטוח בתוצאות עשיתי שוב בדיקת דם, הקפדתי על צום של 14 שעות לפני, וגם כן - רמה זהה לחלוטין שוב פעם: 96... אני לא יודע מה לעשות, האם זה תקין? מה אפשר לעשות כדי להוריד את זה? היעוץ הבא שלי הוא רק בעוד שבועיים, למרות זאת פניתי לתזונאי והוא אמר לי שיכול להיות שנצטרך לבנות תפריט היפו-קלורי אחר שמורכב מיחס גבוהה יותר של חלבונים לעומת פחמימות... אשמח לחוות דעתכם, תודה. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
>>תמונות חדשות של מאור זרזד ברמה גבוהה מאוד! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 33 | 19-12-10 01:43 |
Fbw- נפח גבוהה | haim15 | אימונים | 5 | 27-10-09 17:13 |
lee priest בסרטון מאוד מאוד יפה ומטויבציה לדעתי.. | The-Two | פיתוח גוף תחרותי | 1 | 15-08-09 19:28 |
עזרה l אני מאוד מאוד רזה צריך את העזרה המקצועית שלכם | Guy- | תזונה ותוספים | 8 | 15-10-08 15:15 |
החברה שבחיטוב מתקדם להיכנס,כמה דברים מאוד מאוד מעניינים. | Ori-Silver | פיתוח גוף-כללי | 43 | 30-03-08 11:27 |